• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: Ο Pedrosa στην Μ1;
Θα ήταν χαρά μας να τον έχουμε!
Νέα 18/06/2018 - 15:35

Μετά από 13 χρόνια στην Repsol Honda και 18 με μοτοσυκλέτα της Honda στα GP, ο Dani Pedrosa θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

 

Οι φήμες τον θέλουν να είναι κοντά στο να συμφωνήσει με την Yamaha και πιο συγκεκριμένα με τη δορυφορική της ομάδα που ετοιμάζεται.

 

Ο Lin Jarvis, ο ισχυρός άνδρας των μπλε, δήλωνε από το Montmelo σχετικά με το ενδεχόμενο να ντυθεί στα μπλε ο Dani:

 

«Αν είναι διαθέσιμος και θέλει να οδηγήσει μια δορυφορική Yamaha, θα ήταν κάτι πολύ θετικό για εμάς και χαρά μας να τον έχουμε στην Yamaha».

 

«Είχαμε συζητήσει στο παρελθόν και πάντα το είχα περιέργεια. Κι αν έρθει, τότε εγώ κι η Yamaha θα είμαστε χαρούμενοι».

 

Για να κλείσει αυτή η συμφωνία, η Yamaha θα πρέπει να δώσει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα στον Dani, όπως ήθελε να κάνει άλλωστε για να κρατήσει τον Zarco.

 

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι και ο Maverick Vinales πιέζει στο να έρθει ο Pedrosa στην ομάδα, ώστε να βοηθήσει στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας.

 

Πάντως όλα θα εξαρτηθούν από το αν τελικά θα υπάρξει δορυφορική ομάδα της Yamaha και μάλιστα με την Petronas ως χορηγό που έχει οικονομική άνεση να καλύψει το συμβόλαιο του Dani.

 

«Οι συνομιλίες προχωρούν αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι θα βρούμε μια καλή λύση», λέει ο Jarvis.

 

«Ελπίζω ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε μερικά θετικά νέα για το 2019 και μετά».

 

Η Petronas-SIC κλίνει - πιθανότατα - στο να πάρει τις θέσεις του Aspar στο σχηματισμό εκκίνησης του 2019, όπως έκανε παλιότερα η Aprilia με αυτές του Gresini.

 

Αν όλα πάνε καλά, τότε δίπλα στον Dani Pedrosa θα πάρει θέση ο Franco Morbidelli που προέρχεται από την Ακαδημία του Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Ρεκόρ πτώσεων στη Βαρκελώνη!

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo Test: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα