• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Καταστροφή!
Δεν ξέρω τι έγινε....
Νέα 18/06/2018 - 11:15

Την ώρα που ο Valentino Rossi έπαιρνε ένα τρίτο συνεχόμενο βάθρο, ο Maverick Vinales δεν μπορούσε να εξηγήσει - πάλι - τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

 

«Είναι μια σκέτη καταστροφή.. .δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε», ήταν τα λόγια του Ισπανού που μοιάζουν πολύ οικεία πια, μιας κι έχουν επαναληφθεί πολλές φορές.

 

«Είχα πολλά προβλήματα, ειδικά στην αρχή και φαίνεται ότι είμαι η μοναδική Yamaha που έχει τέτοια θέματα».

 

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει... στο παρελθόν έχω κάνει καλές εκκινήσεις κι αν το κάναμε σήμερα, θα ήταν άλλος Αγώνας».

 

Για μια ακόμη φορά όμως δεν ήταν δυνατός στους πρώτους γύρους του Αγώνα, παρά το ότι δούλεψε πολύ σ’ αυτό το κομμάτι όλο το Σ/Κ και το αποτέλεσμα μόνο ικανοποιητικό δεν ήταν.

 

«Όταν ήμουν μόνος στην πίστα ήμουν δυνατός και είχα ρυθμό παρόμοιο με αυτόν των Marquez και Lorenzo. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να είμαστε ήρεμοι».

 

Ούτε ο Zarco όμως έχει καταφέρει να πάρει κάποιο αξιόλογο αποτέλεσμα, μετά το βάθρο του στην Jerez.

 

«Έβαλα το μεσαίο μπροστά γιατί νόμιζα ότι θα με βοηθήσει», έλεγε ο Γάλλος. «Δεν με βοήθησε όμως, αλλά ούτε με το μαλακό θα έκανα καλό Αγώνα».

 

«Προς το τέλος κουράστηκα γιατί ήταν δύσκολο να ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα. Η 7η θέση είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι είμαστε κοντά στο να καταλάβουμε τι δεν πάει καλά».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δεν είχα αυτοπεποίθηση

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo: Μια ημέρα δοκιμών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα