• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Θα έπεφτα!
Αν προσπαθούσα να τον ακολουθήσω
Νέα 17/06/2018 - 21:23

Το χαμόγελο στα χείλη του Marquez μετά το τέλος του Αγώνα στο Montmelo, αποκαλύπτει ότι αυτή η 2η θέση ήταν πολύ σημαντική για τον ίδιο.

 

Αν και είναι συνηθισμένος να κυνηγά τη νίκη πάση θυσία, αυτή τη φορά σκέφτηκε περισσότερο το Πρωτάθλημα και μετά την πτώση στο Mugello, επέστρεψε στους βαθμούς.

 

«Ξεκίνησα με ένα ξεκάθαρο στόχο: να βρεθώ πρώτος, μιας και με τα σκληρά ελαστικά θα ήθελα χρόνο για να πάρω το καλύτερο απ’ αυτά».

 

«Όμως ο Jorge με πέρασε. Μετά είδα τον Dovi να πέφτει, όπως και τόσοι άλλοι και σκέφτηκα ότι είναι καλοί οι 20β, ειδικά μετά το Mugello».

 

«Δυσκολευόμουν με το μπροστινό... δεν ξέρω αν το σκληρό ήταν τελικά η σωστή επιλογή. Σκέφτηκα ότι θα με βοηθούσε στο τέλος του Αγώνα».

 

«Όταν έπεσε λίγο ο ρυθμός του Jorge όμως, είχε προβλήματα με το πίσω που δεν είχαν παρουσιαστεί στο τεστ που κάναμε εδώ».

 

«Ο Lorenzo είχε το κάτι παραπάνω. Σ’ αυτές τις συνθήκες μπόρεσα και τον ακολούθησα για 5 γύρους, αν το έκανα για 23 θα έπεφτα αργά ή γρήγορα».

 

«Σήμερα οι Ducati ήταν καλύτερες από εμάς. Προσπάθησα να το διαχειριστώ με τα σκληρά ελαστικά, αλλά δεν το κατάφερα. Όταν είδα εκτός τον Dovi και τον Vale μακριά, αποφάσισα να διαχειριστώ την κατάσταση».

 

Όσο για το Πρωτάθλημα;

 

«Ο βασικός μου αντίπαλος είναι ο δεύτερος, ο Valentino, που είναι γρήγορος και σταθερός. Κι ο Dovi είναι σταθερός γενικά κι έτσι τα δυο μηδενικά σε 4 Αγώνες δεν είναι η κανονικότητα».

 

«Ο Jorge είναι γρήγορος τώρα, αλλά θα περιμένω να τον δω και σε άλλες πίστες. Επίσης εκεί μπροστά θα είναι και η Yamaha, αλλά εγώ νοιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Σκέτη καταστροφή!

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Η άνοδος της θερμοκρασίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα