• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo MotoGP: ΚΑΤ
1η pole με Ducati για Lorenzo!
Νέα 16/06/2018 - 17:07

Μετά την πρώτη του νίκη με την GP18 της Ducati, ο Jorge Lorenzo κατάφερε να πάρει και την πρώτη του pole position με την Ιταλική μοτοσυκλέτα.

 

Σε μια πίστα που οι Ducati φαίνεται ότι έχουν το κάτι παραπάνω, ο Ισπανός κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια του ανταγωνισμού και θα ξεκινήσει αυτός από την πρώτη θέση αύριο.

 

Το 1:38.680 που έκανε ο Jorge αποτελεί συγχρόνως και νέο απόλυτο χρόνο, σε μια πίστα που ο Ισπανός είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος αναβάτης μετά τον Rossi.

 

Στη δεύτερη θέση ο Marc Marquez που πέρασε εύκολα από τις ΚΑΤ1 και με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

 

Λίγο νωρίτερα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής πρόσφερε και πάλι θέαμα όταν με 150χλμ/ώρα έσωσε μια πτώση βάζοντας δυο φορές κάτω το γόνατό του για να ισορροπήσει!

 

Στο parc ferme έδειχνε με υπερηφάνεια τα σημάδια από την πτώση στη φόρμα του, ενώ ακόμα και αντίπαλες ομάδες έμειναν με το στόμα ανοιχτό από το νέο του εκπληκτικό σώσιμο.

 

Ο Marc είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό του, όπως υπογράμμισε και αυτό φάνηκε και στην πίστα καθώς μόνο ο Lorenzo τον κέρδισε στις κατατακτήριες.

 

Από την πρώτη σειρά θα ξεκινήσει και ο Andrea Dovizioso, ο οποίος έχει δυνατό ρυθμό, δούλεψε μεθοδικά όλο το Σ/Κ και είναι έτοιμος - όπως είπε - ακόμα και για τη νίκη αύριο!

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Maverick Vinales που ήταν η καλύτερη Yamaha, μπροστά από τον Andrea Iannone και την Suzuki του.

 

Μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή ήταν ο Danilo Petrucci και πήρε την 6η θέση όντας 88χιλ πιο γρήγορος από τον Valentino Rossi.

 

Ο Vale θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση και την τρίτη σειρά του σχηματισμού, έχοντας δίπλα του τους Johann Zarco και Tito Rabat.

 

Στις τελευταίες θέσεις των ΚΑΤ2 έχουμε τρεις Honda, με τον Cal Crutchlow να είναι μπροστά από τους Dani Pedrosa και Takaaki Nakagami.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα