• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo MotoGP: ΕΔ3
1ος ο Dovi, εκτός 10άδας ο Marquez!
Νέα 16/06/2018 - 13:02

Ο Andrea Dovizioso πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ3 της μεγάλης κατηγορίας, ωστόσο η είδηση ήταν το γεγονός ότι ο Marquez έμεινε εκτός 10άδας!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πρωτοπόρος της βαθμολογίας έπεσε για 2η φορά στο Montmelo και δεν κατάφερε να κάνει ένα χρόνο που θα τον έβαζε απευθείας στις ΚΑΤ2.

 

Έτσι θα τον δούμε να παίρνει μέρος στις ΚΑΤ1 για πρώτη φορά εδώ και τρία χρόνια, καθώς την προηγούμενη φορά που δεν τα είχε καταφέρει ήταν το 2015 στο Mugello.

 

Μπροστά, ο Dovi έκανε το 1:38.923 και κατέβαζε κατά 7χιλ το χτεσινό καλύτερο χρόνο της ημέρας, που ανήκε στον ομόσταυλό του, τον Lorenzo.

 

Ο Ισπανός δεν κατάφερε να κατεβάσει το χρόνο του από χτες και υποχώρησε στη 2η θέση (στα συνδυασμένα αποτελέσματα) κάνοντας το 1-2 για την Ducati.

 

 Πίσω από τις Ducati βρίσκουμε τον Maverick Vinales που ήταν η καλύτερη Yamaha, ενώ στην τέταρτη θέση υποχώρησε ο Iannone.

 

Ο Ιταλός, όπως και ο Lorenzo, δεν κατάφερε να κατεβάσει το χρόνο του από χτες αλλά έμεινε στις μπροστά θέσεις στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Όλοι οι υπόλοιπου οδηγοί που μπήκαν στη δεκάδα κατάφεραν να βελτιωθούν, με τον Cal Crutchlow να είναι 5ος και 4χιλ μόλις από το χτεσινό χρόνο του Iannone.

 

Η 6η θέση πήγε στον Johann Zarco που κράτησε πίσω του για 7χιλ τον Valentino Rossi, ενώ οι Petrucci, Pedrosa και Rabat πήραν το απευθείας εισιτήριο για τις ΚΑΤ2.

 

Οι περισσότεροι αναβάτες επέλεξαν το συνδυασμό των μαλακών ελαστικών μπροστά και πίσω, με εξαίρεση τους Marquez, Pedrosa και Crutchlow που είχαν το μεσαίο μπροστά.

 

Η Honda συνεχίζει να προτιμά τις πιο σκληρές επιλογές ελαστικών και αυτό - το μεσαίο - είχε ο Marquez όταν έπεφτε στην 10.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα