• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Βραζιλιάνικες σκέψεις!
Το 2021 η Βραζιλία στο Ημερολόγιο;
Νέα 15/06/2018 - 23:24

Το MotoGP σκέφτεται να ξεκινήσει και πάλι να «χορεύει» στους ρυθμούς της σάμπα, με τη Βραζιλία να είναι υποψήφια χώρα για να μπει στο Ημερολόγιο Αγώνων το 2021!

 

Κι όχι απλά μια ακόμα υποψήφια, μιας και η Dorna υπέγραψε προκαταρκτική συμφωνία με τη χώρα για να βρεθεί στο Ημερολόγιο.

 

Αυτό θα γίνει όταν κατασκευαστεί η καινούργια πίστα που ετοιμάζουν οι Βραζιλιάνοι και η οποία θα είναι στο Rio de Janeiro.

 

To MotoGP έχει βρεθεί στο παρελθόν στη Βραζιλία: από το 1987 μέχρι το 1989 στη Goiana, το 1992 στο Sao Paulo και το 1995 μέχρι το 2004 στο Rio de Janeiro.

 

Ο JR Pereira από τη Βραζιλία δήλωσε:

 

«Οι κάτοικοι του Rio ανέκαθεν υποδέχονταν με ενθουσιασμό το MotoGP και είμαστε ευχαριστημένοι που το MotoGP δείχνει τόσο σοβαρό ενδιαφέρον να επιστρέψει στη χώρα μας».

 

Από την πλευρά του, ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta, σχολίασε:

 

«Θα ήταν φανταστικό να επιστρέψει το MotoGP στη Βραζιλία και αυτά θα ήταν καταπληκτικά νέα για τους οπαδούς και το Πρωτάθλημα».

 

«Το άθλημά μας είναι πράγματι παγκόσμιο και το να προσθέσουμε ακόμα μια χώρα στο Ημερολόγιο, ειδικά μια χώρα όπως η Βραζιλία, είναι σίγουρα στις φιλοδοξίες μας».

 

«Θα ήταν πολύ ευχάριστο για το MotoGP να βρεθεί στη χώρα που είναι γνωστή για το πάθος της αλλά και την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργεί».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Γρήγορος ο Jorge;

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Δεν παίζω παιχνίδια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα