• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ακολουθώντας το DNA μου!
Έτσι οδηγώ την Ducati!
Νέα 15/06/2018 - 22:29

Μετά τη νίκη του στο Mugello, ο Jorge Lorenzo ξεκίνησε το Montmelo με μια πρώτη θέση την 1η ημέρα του 7ου Γύρου της φετινής σεζόν.

 

Όπως είναι ξεκάθαρο από τις δηλώσεις του, κανείς δεν θέλει να υποτιμήσει τον Ισπανό της Ducati, ο οποίος στην άκρη του μυαλού του σκέφτεται μια 2η συνεχόμενη νίκη.

 

«Με δεδομένη τη θέση μου στη βαθμολογία, οπωσδήποτε θα ήθελα μερικούς βαθμούς ακόμα. Τώρα όλοι είμαστε πολύ κοντά κι είναι πολύ εύκολο να χάσεις βαθμούς».

 

«Συγχρόνως είναι και πολύ δύσκολο να κερδίσεις 3-4 Αγώνες στη σειρά. Δεν είναι όπως παλιά που οι ίδιοι κέρδιζαν και ήταν στο βάθρο».

 

Όταν του ανέφεραν τον Τίτλο, ο Lorenzo τους έκοψε λέγοντας: «Ζω το τώρα και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκέφτομαι τον Τίτλο».

 

Στο παρών ο Jorge είναι αυτός που έχει τον καλύτερο χρόνο στην Καταλονία.

 

«Αλλά είναι ακόμα Παρασκευή. Σήμερα ήμουν ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, σε ρυθμό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι νοιώθω καλά πάνω στην GP18».

 

Ίσως το Mugello να είναι το κομβικό σημείο που θα τον φέρει σε μια αντίστοιχη τροχιά με αυτή του Dovi πέρυσι;

 

«Δεν έγινε κάτι μαγικό.. όχι. Ήμουν μπροστά αρκετούς γύρους σε άλλους Αγώνες και ήταν σημάδι ότι κάτι θα γινόταν. Ήμουν γρήγορος, απλά κάτι έλειπε».

 

Το διάσημο νέο ντεπόζιτο που - κάλλιο αργά παρά ποτέ - του έδωσε η Ducati.

 

«Ναι, αυτό. Μου δίνει ίσως 1% παραπάνω ταχύτητα, αλλά πάνω απ’ όλα μου επιτρέπει να κρατάω ενέργεια και να είμαι δυνατός και σταθερός μέχρι το τέλος».

 

Μπορεί να είναι έτσι σε κάθε πίστα;

 

«Μεγάλη κουβέντα αυτή... η Ducati είναι πιο ολοκληρωμένη τώρα, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν πίστες που θα δυσκολευτούμε, όπως το Sachsenring ή το Phillip Island».

 

Έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

 

«Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να οδηγήσεις την Ducati τελείως με φυσιολογικό τρόπο, αλλά τώρα την οδηγώ με τρόπο πιο κοντά στον αντίστοιχο με την Yamaha».

 

«Όπως έλεγα πάντα, έπρεπε να γίνω γρήγορος ακολουθώντας το DNA μου».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Δεν παίζω παιχνίδια!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ο Lorenzo;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα