• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Martin στην Moto2
Με την ομάδα της ΚΤΜ
Νέα 13/06/2018 - 14:01

Το φαβορί για την κατάκτηση του Τίτλου στη φετινή κατηγορία της Moto3, ο Jorge Martin, θ’ αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη μεσαία κατηγορία.

 

Ο Ισπανός, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Miguel Oliveira στην ομάδα της ΚΤΜ.

 

Όσο για τον δεύτερο οδηγό της ομάδας, αυτός - εκτός απροόπτου - θα είναι ο Brad Binder, αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση.

 

Όσο για τον Jorge Martin, μετά τους πρώτους έξι Αγώνες της χρονιάς - και παρά το ότι έχει δυο μηδενικά από λάθη αντιπάλων του - είναι 2ος στη βαθμολογία.

 

Λίγο πριν το GP στο Montmelo, ο Ισπανός έχει συγκεντρώσει 80 βαθμούς με τρεις νίκες μέχρι στιγμής και υπολείπεται 3β από τον πρωτοπόρο Marco Bezzecchi.

 

«Θεωρώ ότι αυτή είναι μια σημαντική κίνηση για την καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που τα βρήκαμε με την KTM και την Red Bull».

 

«Είναι ένα ανταγωνιστικό όνομα και ανυπομονώ από τώρα να ξεκινήσω τη δουλειά το χειμώνα για να είμαι έτοιμος για τη νέα χρονιά».

 

«Θέλω να μάθω όσα περισσότερα γίνεται την πρώτη μου σεζόν στην Moto2 και να παλεύω για τις πρώτες θέσεις τη δεύτερη».

 

«Προφανώς κι έχω καλές αναμνήσεις από την KTM όταν αγωνιζόμουν στο Red Bull Rookies Cup. Ελπίζω να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα που είχαμε και τότε».

 

Ο Jorge Martin είχε καταφέρει να κερδίσει το Red Bull Rookies Cup το 2014, μένοντας μπροστά από τον Joan Mir στην τελική βαθμολογία.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ωραία αλλά απαιτητική

« Προηγούμενο άρθρο

Φρενάροντας στο Montmelo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα