• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD & SPORTIME μαζί από τις 17 Ιουνίου
Νέα 12/06/2018 - 11:29

 

MOTOGP WORLD & SPORTIME μαζί από τις 17 Ιουνίου

 

Το περιοδικό MOTOGP WORLD και η ημερήσια αθλητική εφημερίδα SPORTIME ξεκινούν από την Κυριακή 17 Ιουνίου μια δυνατή συνεργασία. Συγκεκριμένα το 90ο τεύχος του περιοδικού, η έκδοση του Ιουνίου, θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά ως ένθετο με την εφημερίδα στην αποκλειστική τιμή των 3.90€.

Στη θεματολογία του τεύχους περιλαμβάνονται οι Αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας MotoGP που έγιναν στις πίστες Le Mans (Γαλλία) και Mugello (Ιταλία), οι οποίοι αναλύονται και με πολλά παραλειπόμενα. Μαζί μια αποκλειστική συνέντευξη του Team Manager της LCR Honda Lucio Cecchinello που μιλά ανθρώπινα και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Φυσικά μετά την μεγαλύτερη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων, αυτή του Jorge Lorenzo στην Honda, o συνεργάτης μας Mat Oxley σχολιάζει το αν θα καταφέρει να κερδίσει και με τρίτη διαφορετική μοτοσυκλέτα ο Ισπανός 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Όσον αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK οι Αγώνες Στην Imola (Ιταλία) και στο Donington Park (Μ.Βρετανία) έχουν τη θέση τους στη θεματολογία του περιοδικού, ενώ αντίστοιχη θέση καταλαμβάνει και ο 3ος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που έγινε στην πίστα των Σερρών.

Πέρα από τα αγωνιστικά θέματα, στο ένθετο “On The Road” υπάρχουν όλα τα τελευταία νέα της ελληνικής αγοράς και μαζί η παρουσίαση της νέας εντυπωσιακής Yamaha Niken, της πρωτότυπης BMW 9cento, μια παρουσίαση που έγινε από την SHOEI στην Αθήνα, ενώ οδηγούμε στις πίστες των Σερρών και των Μεγάρων τις Aprilia RSV4 RF και Yamaha MT-09SP αντίστοιχα.

Το MOTOGP WORLD και το SPORTIME, πιστεύουν σε αυτήν τη συνεργασία που δίνει νέα δυναμική και για τις δύο πλευρές, καθώς είναι η πρώτη φορά που μια αθλητική εφημερίδα αγκαλιάζει τον μηχανοκίνητο κόσμο των δύο τροχών και δείχνει ότι η μοτοσυκλέτα και το MotoGP έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των νέων ανθρώπων. Έτσι από δω και πέρα στα μέσα κάθε μήνα το SPORTIME θα προσφέρει αποκλειστικά το περιοδικό στο οποίο κτυπά ο παλμός της επικαιρότητας του MotoGP!  

 

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Ανανέωσε ο Rea

« Προηγούμενο άρθρο

Nakagami και LCR 99,9% μαζί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα