• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Στην υπέροχη Βαρκελώνη
Το Καταλανικό GP προ των πυλών!
Νέα 12/06/2018 - 10:59

Μετά το Mugello και τη μεγαλειώδη νίκη του Jorge Lorenzo, το paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στήνεται σιγά-σιγά στην υπέροχη Βαρκελώνη.

 

Η ατμόσφαιρα στην πίστα Montmelo είναι πάντα εκπληκτική, ενώ η πίστα πλέον επιστρέφει στην αρχική της χάραξη και διαθέτει νέα άσφαλτο.

 

Ο πολυνίκης της πίστας είναι ο Valentino Rossi, ο οποίος μέσα στην πατρίδα του κατάφερε να γράψει ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος που ξεπερνά τους 5,000 βαθμούς στη μεγάλη κατηγορία!

 

Ο Vale έχει εφτά νίκες στο Montmelo, με την πιο διάσημη να έρχεται το 2009 όταν κέρδισε την τελευταία στιγμή τον Jorge Lorenzo, ενώ η πιο πρόσφατή του ήταν το 2016.

 

Από την άλλη, ο Jorge προέρχεται από την εμφατική του νίκη στο Mugello και φτάνει σε μια πίστα που έχει κερδίσει στο παρελθόν άλλες τέσσερεις φορές.

 

Θα είναι αυτός που θα καρφώσει τη σημαία του - Lorenzo’s land - στην πίστα, ή μήπως ο ομόσταυλός του, ο Dovi θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού;

 

Ο Dovi είχε κερδίσει τον περσινό Αγώνα στη Βαρκελώνη και μετά τους 20β που πήρε στο Mugello, κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή.

 

Εκεί παραμένει ο Marquez, ο οποίος μετά την πτώση του στην Ιταλία έχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να τα πάει καλά μέσα στην πατρίδα του.

 

Έχει κερδίσει εκεί το 2014 και αυτό θέλει να κάνει φέτος, ενώ δυνατή παράδοση στην πίστα έχει ο ομόσταυλός του, ο Dani Pedrosa.

 

Ωστόσο για τον Ισπανό είναι άλλο αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο, το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο MotoGP, ή αν θα σταματήσει.

 

Τα νεότερα για το μέλλον αυτού του σπουδαίου αναβάτη αναμένονται προς το τέλος της εβδομάδας.

 

Κι άλλοι Ισπανοί είναι που περιμένουν με ανυπομονησία τον εντός έδρας Αγώνα τους, όπως για παράδειγμα ο Maverick Vinales.

 

Ο Vinales θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα του από την 8η θέση στο Mugello.

 

Τα αδέρφια Espargaro μεγάλωσαν λίγο έξω από την πίστα και τόσο ο Aleix - που έχει πάρει pole εκεί στο παρελθόν - όσο και ο Pol θέλουν το κάτι παραπάνω εκεί.

 

Στην Suzuki ο Alex Rins έχασε τη μάχη στο Mugello από τον Iannone που τερμάτισε μπροστά του, τώρα όμως είναι αυτός μέσα στην πατρίδα του και θέλει τη ρεβάνς!

 

Αλλά και στους δορυφορικούς η μάχη θα είναι δυνατή, με τον Cal Crutchlow να θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα, όπως και ο Johann Zarco.

 

Τέλος, με ενδιαφέρον περιμένουμε και την παρουσία των νεοφερμένων στο Πρωτάθλημα, με τους Syahrin και Morbidelli να ισοβαθμούν και τον Nakagami να είναι απειλητικός πίσω τους.

Επόμενο άρθρο »

Nakagami και LCR 99,9% μαζί

« Προηγούμενο άρθρο

Επιθετικός, ευφυής, γρήγορος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα