• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Brno: ΕΔ2
Στο στεγνό έκαναν το 1-2 οι Kawasaki
Νέα 08/06/2018 - 17:04

Μετά την πρωινή βροχή, η πίστα στέγνωσε για τις ΕΔ2 και ο Jonathan Rea έκανε μαζί με τον Tom Sykes το 1-2 για την Kawasaki.

 

Στα δεύτερα ελεύθερα ο Rea έδειξε τη δύναμή του με σταθερό και δυνατό γυρολόγιο μέσα στην Τσέχικη πίστα.

 

Το 1:59.448 ήταν ο καλύτερός του χρόνος και τον έφερε στην πρώτη θέση, με διαφορά πάνω από δυο δέκατα από τον ομόσταυλό του.

 

Ο Sykes κατάφερε ν’ ανέβει στην πρώτη θέση χάρη στον τελευταίο του γύρο.

 

Μετά το δύσκολο Γύρο του Donington Park, οι Ducati - στο πρόσωπο του Marco Melandri - δείχνουν ν’ ακάμπτουν.

 

Ο Ιταλός ήταν τρίτος, λίγο μπροστά από τον Alex Lowes του οποίου ένας πολύ γρήγορος γύρος ακυρώθηκε επειδή βγήκε εκτός ορίων πίστας.

 

Δυνατός σε ρυθμό ήταν και ο Chaz Davies, υπογραμμίζοντας και αυτός με τη σειρά του την άνοδο των κόκκινων μετά την απογοήτευση της Αγγλίας.

 

Ο Davies ήταν 5ος και τελευταίος από αυτούς που έσπασαν το όριο των δυο λεπτών, μένοντας μπροστά από τον Lorenzo Savadori με την Aprilia του.

 

Την έβδομη θέση πήρε στο τέλος ο Leon Camier της Honda, παρά το γεγονός ότι ήταν από τους λίγους που δεν ήταν στο τεστ που έγινε στην Τσεχία τον Μάιο.

 

Στη δεκάδα ήταν ο Loris Baz με την BMW του, μπροστά από τον διπλό νικητή στο Donington Michael Van der Mark και τον Eugene Laverty (Aprilia).

 

Ο Rinaldi από 1ος στις ΕΔ1 υποχώρησε στην 11η θέση στις ΕΔ2, ενώ είχαμε και κόκκινη σημαία μετά από πτώση του Yonny Hernandez που, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Brno: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Αποσύρεται ο Pedrosa;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα