• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Brno: ΕΔ1
Στέγνωνε η πίστα, κερδισμένος ο Rinaldi
Νέα 08/06/2018 - 13:24

Ο Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Ducati Junior) ήταν ο οδηγός που πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ1 στο Brno, σε μια πίστα που στέγνωνε.

 

Το πρωί έβρεξε δυνατά στην Τσεχία, εκεί που διεξάγεται αυτό το Σ/Κ ο 7ος Γύρος των SBK-Motul και μόνο προς το τέλος του πρώτου 40λεπτου οι συνθήκες ήταν υποφερτές.

 

Ο Rinaldi κατάφερε τότε να κάνει το 2:08.905 - που είναι σχεδόν 10’’ πιο πάνω από τους χρόνους που περιμένουμε στο στεγνό - και πήρε την 1η θέση.

 

Έτσι έμεινε μπροστά από τον Loris Baz που έχει την πιο πρόσφατη εμπειρία απ’ όλους στο Brno, μιας και ήταν στην Τσεχία πέρυσι στο MotoGP.

 

Ο Xavi Fores της Barni Ducati πήρε την τρίτη θέση μπροστά από τον Yonny Hernandez που έχασε το Γύρο στο Donington λόγω θεμάτων με τη βίζα του.

 

Οι δύσκολες συνθήκες έφεραν αρκετές εκπλήξεις, καθώς στην πρώτη πεντάδα είχαμε 4 ιδιωτικούς οδηγούς και τον Baz που θεωρείται εργοστασιακός της BMW.

 

Η Honda με τον PJ Jacobsen ήταν στην 5η θέση, με τον Jordi Torres και την MV Agusta του να ακολουθούν.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Jonathan Rea, ήταν μπροστά στην αρχή του 40λεπτου αλλά υποχώρησε στην 7η θέση στο τέλος.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Alex Lowes, Marco Melandri και Tom Sykes, ενώ ο διπλός νικητής του Donington, Michael Van der Mark ήταν μόλις 16ος.

Επόμενο άρθρο »

Αποσύρεται ο Pedrosa;

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είναι λάθος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα