• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ειρήνη» ανάμεσα σε Marc VDS-Bartholemy
Τα βρήκαν οι δυο άντρες
Νέα 07/06/2018 - 12:30

Συμφωνία επήλθε ανάμεσα στους Marc Van der Straten και Michael Bartholemy και οι δρόμοι των δυο θα χωρίσουν ειρηνικά και χωρίς δικαστικές διαμάχες.

 

Η ομάδα έβγαλε ανακοίνωση επί τούτω, στην οποία γνωστοποιεί ότι τα ηνία της θα αναλάβει από εδώ και πέρα ο ίδιος ο Marc Van der Straten.

 

Όπως βγαίνει από την ανακοίνωση, δεν υπήρχε τελικά κάποια υπεξαίρεση χρημάτων και ο ίδιος ο Bartholemy «...έχει εντελώς δικαιωθεί».

 

Οι φήμες στο paddock μεγαλώνουν σε ό,τι αφορά στο μέλλον της ομάδας.

 

Αν και ο Van der Straten έχει ανακοινώσει ότι αυτή θα είναι στη μεγάλη κατηγορία μέχρι το 2020, εν τούτοις δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει ήδη από του χρόνου.

 

Η Petronas ψάχνεται ν’ αγοράσει μια θέση στο grid του 2019 και ίσως τα βρει με την Marc VDS, που θα ρίξει το βάρος της στην Moto2 όπου και πρωταγωνιστεί.

 

Από την άλλη, στην παραπάνω ανακοίνωση ο Michael Bartholemy αναφέρει ότι ανυπομονεί για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

 

Πολλοί στο paddock θεωρούν ότι αυτός θα είναι ο νέος Team Manager της SIC (Sepang International Circuit) που μαζί με την Petronas ενδεχομένως να είναι στη μεγάλη κατηγορία από το ’19.

 

Η SIC πάντως, αν δεν τα βρει τελικά με την Marc VDS, ακούγεται ότι μπορεί να εξαγοράσει τη θέση της ομάδας του «Aspar» στη μεγάλη κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Είναι λάθος

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Σαν χρυσός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα