• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: Αγώνας
Συγκλονιστικό φινάλε με τον Martin νικητή!
Νέα 03/06/2018 - 14:50

Από το ξεκίνημα του 6ου Αγώνα ήταν φανερό ότι τρεις οδηγοί είχαν - με μεγάλη διαφορά - τον καλύτερο ρυθμό απ’ όλους τους υπόλοιπους.

 

Ο Jorge Martin, που έφυγε δυνατά από την pole position, ενώ κοντά του έμειναν σε όλο το διάστημα του Αγώνα οι Marco Bezzecchi και Fabio di Giannantonio.

 

Όπως πάντα στο Mugello, τα πράγματα ξεκαθάρισαν στον τελευταίο γύρο, με τις διαφορές των τριών πρώτων να είναι εκπληκτικά μικρές!

 

Ο Martin ήταν δυνατός στο δεύτερο μισό, όπως και ο Di Giannantonio, ενώ ο Bezzecchi παρά τα προβλήματα που είχε (ταλαντώσεις) με τη μοτοσυκλέτα, τα έδωσε όλα.

 

Ο Martin ήταν μπροστά στην έξοδο της 15 κι έμεινε μπροστά μέχρι το τέλος, κερδίζοντας τον Αγώνα για 19χιλ επιστρέφοντας στις νίκες μετά τις απογοητεύσεις σε Ισπανία και Γαλλία.

 

Με τους 20β που πήρε σήμερα ο Bezzecchi παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, μόλις 3β βαθμούς μπροστά από τον Jorge Martin που είναι δεύτερος.

 

Τα δυο προηγούμενα χρόνια ήταν 2ος στο Mugello ο Diggia ενώ φέτος δεν κατάφερε για πολύ λίγο να πάρει τη νίκη, μένοντας μόνο 43χιλ πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Μεγάλη η διαφορά των οδηγών πίσω, με τον Rodrigo να είναι 4ος αλλά και 11’’ από την κορυφή.

 

Ο Rodrigo κέρδισε τη μάχη για την 4η θέση από τους Andrea Migno - που ήταν ο περσινός νικητής της πίστας - Enea Bastianini και Tony Arbolino.

 

Στη δεκάδα ο Lorenzo Dalla Porta, πήρε την 8η θέση μπροστά από τον Niccolo Antonelli και την τεράστια έκπληξη, τον Manuel Pagliani!

 

Ο Ιταλός έκανε έκτακτη συμμετοχή στον Αγώνα σήμερα και κατάφερε να πάρει την 10η θέση!

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα