• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H ΒΕΑ-Kouzounas Racing στις Σέρρες
Νέα 31/05/2018 - 20:01

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

H ΒΕΑ-Kouzounas Racing στις Σέρρες

 

Με δύο οδηγούς συμμετείχε τελικά στον Αγώνα των SBK στις Σέρρες, η ομάδα ΒΕΑ-Kouzounas Racing, αφού τον Κώστα Ζαχαρόπουλο με την Yamaha R1 πλαισίωσε ο Κώστα Σταμπέλος με τη δική του R1, αφού προηγουμένως σημείωσε εξαιρετικό χρόνο στην κατηγορία ΟΡΕΝ και λόγω κανονισμού ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Ζαχαρόπουλος από την πλευρά του είχε πολύ θετική παρουσία στις δοκιμές με τον 7ο ταχύτερο γύρο, αλλά στην εκκίνηση του 3ου Αγώνα της χρονιάς έχασε κάποιες θέσεις και πολύτιμο χρόνο, με αποτέλεσμα τελικά να τερματίσει στην 8η θέση με σταθερό ρυθμό και καλούς χρόνους, παρά το ότι περιορίστηκε από μια λάθος επιλογή σχέσεων τελικής μετάδοσης.

Ο Κώστας Σταμπέλος δεν απέφυγε ένα λάθος στο ξεκίνημα του Αγώνα και έτσι περιορίστηκε στην 14η θέση, παίρνοντας τους 2 πρώτους του βαθμούς στο ΠΠΤ.

Ζαχαρόπουλος
Ζαχαρόπουλος

 

Η ομάδα ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος που θα γίνει στις 24 Ιουνίου στα Μέγαρα.

 

Κώστας Ζαχαρόπουλος 8ος, ταχύτερος γύρος 1'23.414

“Ήταν ένας καλός αγώνας, αν εξαιρέσουμε την εκκίνηση, αφού έχασα θέσεις και τη δυνατότητα να ακολουθήσω το ρυθμό του πρώτου γκρουπ. Επίσης η έλλειψη χρόνου δοκιμών, λόγω της βροχής μας οδήγησε σε λάθος επιλογή γραναζιού και έτσι δεν κατάφερα να εκμεταλλευτώ όλες τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας μας και των ελαστικών της Metzeler που δούλεψαν άψογα. Η σταθερότητα όμως είναι κάτι που μου δίνει κίνητρο για καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια του Πρωταθλήματος”.

 

Κώστας Σταμπέλος 14ος, ταχύτερος γύρος 1'26.836

“Είναι θετικό το ότι πήρα δύο βαθμούς στη μεγάλη κατηγορία, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν υπολόγιζα ότι θα ξεκινήσω τόσο σύντομα με τους ταχύτερους Έλληνες οδηγούς. Ο χρόνος των δοκιμών στο 1'25'' είναι το δικό μου κίνητρο για τη συνέχεια. Ευχαριστώ την ομάδα για όλη την υποστήριξη”.

Ζαχαρόπουλος
Ζαχαρόπουλος

 

Γιώργος Κούζουνας – Manager ομάδας

“Η ομάδα πήρε δύο καλά αποτελέσματα σε σχέση με τις συνθήκες του Σαββατοκύριακου. Ο Ζαχαρόπουλος φέτος δείχνει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και συνεχώς βελτιώνεται. Δυστυχώς δεν είχαμε χρόνο να δοκιμάσουμε την τελική σχέση μετάδοσης το Σάββατο και έτσι ρισκάραμε την Κυριακή, χωρίς να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Σταμπέλος κατά τη γνώμη μας έπρεπε να αγωνιστεί στην κατηγορία ΟΡΕΝ, αφού είναι εντελώς άπειρος και το λάθος του στο ξεκίνημα δεν βοήθησε στο να κάνει τους χρόνους που μπορεί”.

Κούζουνας Π, Ζαχαρόπουλος, Γερωργόπουλος Ν.
Κούζουνας Π, Ζαχαρόπουλος, Γερωργόπουλος Ν.

 

Χορηγοί της ομάδας είναι η τα βούτυρα Κέρκυρας ΒΕΑ, η Intramoto με τα ελαστικά Metzeler, η Georgopoulos Racing με τις ζελατίνες Ermax και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό MOTOGP WORLD.

Ζαχαρόπουλος
Ζαχαρόπουλος
Παύλος Κούζουνας
Παύλος Κούζουνας
Σταμπέλος
Σταμπέλος
Σταμπέλος
Σταμπέλος
Σταμπέλος
Σταμπέλος
Σταμπέλος
Σταμπέλος
Σταμπέλος, Κούζουνας Γ.
Σταμπέλος, Κούζουνας Γ.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Δεν θα είναι εύκολα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα