• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Αλλαγές λόγω Αργεντινής
Οι ποινές ανά περίπτωση
Νέα 30/05/2018 - 15:18

Μετά τα αλλεπάλληλα λάθη στο Γύρο της Αργεντινής, η Επιτροπή Αγώνων του MotoGP αποφάσισε να προβεί σε ορισμένες αλλαγές.

 

Έγιναν κάποιες προτάσεις στο προηγούμενο Γύρο του Le Mans και τώρα ήρθε η ώρα να επισημοποιηθούν οι αλλαγές για τη διαδικασία εκκίνησης.

 

Με άμεση ισχύ από το GP του Mugello αυτό το Σ/Κ κι έπειτα, όποιος αλλάζει μοτοσυκλέτα πριν ή μετά το γύρο προθέρμανσης θα έχει τις εξής ποινές:

 

- Αν κάποιος μπει στο γκαράζ για ν’ αλλάξει ελαστικά πριν το γύρο προθέρμανσης, αυτός ο αναβάτης θα κρατά τη θέση του στο σχηματισμό εκκίνησης, αλλά θα του επιβάλλεται ποινή ride through στον Αγώνα. Εξαιρείται αυτός που θα κάνει αναγκαστική αλλαγή μοτοσυκλέτας λόγω τεχνικού προβλήματος.

 

- Αν κάποιος μπει στο γκαράζ για ν’ αλλάξει ελαστικά μετά το γύρο προθέρμανσης, θα ξεκινήσει τον Αγώνα από τη γραμμή των pits και θα του επιβληθεί και ποινή ride through! Σε περίπτωση που έκανε την αλλαγή λόγω προβλήματος με τη μοτοσυκλέτα του, δεν θα του επιβάλλεται η δεύτερη ποινή.

 

- Αν περισσότεροι από 10 αναβάτες θα πρέπει να ξεκινήσουν από τη γραμμή των pits, τότε θα έχουμε κόκκινη σημαία και επανέναρξη της διαδικασίας εκκίνησης.

 

Τα παραπάνω αφορούν μόνο στο γύρο προθέρμανσης. Καμμία ποινή δεν θα επιβάλλεται για όποιες αλλαγές γίνουν μετά ή πριν το γύρο παρατήρησης.

Επόμενο άρθρο »

Συνεργασία MV Agusta-Suter;

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Marquez-Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα