• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Mir οδεύει για Suzuki;
Κοντά στο να υπογράψει ο Ισπανός
Νέα 29/05/2018 - 10:56

Το μέλλον του Joan Mir αρχίζει και ξεκαθαρίζει περισσότερο, αν και ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την εξέλιξη των συζητήσεών του.

 

Ο Ισπανός είναι ένας αναβάτης την περίπτωση του οποίου εξετάζουν σοβαρά τόσο η Honda, όσο και η Suzuki με την Ducati.

 

Είναι τα τρία εργοστάσια που έχουν μια θέση διαθέσιμη στο ρόστερ τους, με τον Joan Mir να θέλει ν’ ανέβει μεν στη μεγάλη κατηγορία, αλλά μόνο σε εργοστασιακή θέση.

 

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα θεωρούνταν ότι ο Ισπανός θα μπορούσε να καταλήξει στην Honda, όμως αυτή η περίπτωση αρχίζει και απομακρύνεται.

 

Οι φήμες από το paddock ήθελαν την Honda να έχει προ-σύμφωνο με τον Joan Mir, κάτι που έχει διαψεύσει πάντως ο μάνατζερ του Ισπανού.

 

Αυτό το προ-σύμφωνο, αν όντως είχε υπογραφεί, έληγε την περασμένη εβδομάδα και καμμία κίνηση δεν έγινε από πλευράς Honda για τον 20χρονο αναβάτη.

 

Έτσι, θεωρείται ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 πέρυσι είναι πολύ κοντά πλέον στην Suzuki, με την οποία θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

 

Η περίπτωσή του θυμίζει αυτή του Vinales, ο οποίος έμεινε μόνο μια σεζόν στην Moto2 και αμέσως μετά ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία με την Suzuki.

 

Φυσικά μια ενδεχόμενη ανακοίνωση της συμφωνίας των δυο πλευρών στο Mugello, θα έχει επιπτώσεις για τους Lorenzo, Iannone και Dani Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Προτροπή Espargaro σε Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα «φτερά» για την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα