• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Donington: Αγώνας 2
Διπλό για τον φανταστικό Van der Mark!
Νέα 27/05/2018 - 17:27

Ένα απίθανο διπλό πήρε ο φοβερός Michael Van der Mark στο Donington Park, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με την απόδοσή του!

 

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με τον Toprak Razgatliogu να παίρνει το πρώτο του βάθρο στην παρθενική του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, αφήνοντας πίσω του τον Jonathan Rea!

 

Μετά τη νίκη του χτες, στον πρώτο Αγώνα, ο Michael Van der Mark έκανε δυνατό Αγώνα και σήμερα για να πάρει μια δραματική νίκη στο τέλος.

 

Στην αρχή ήταν ο ομόσταυλός του στην Yamaha, ο Alex Lowes, αυτός που οδηγούσε την κούρσα έχοντας ξεκινήσει από την pole position.

 

Στο τελευταίο τρίτο του Αγώνα, όμως, ήταν που τα πράγματα απέκτησαν τεράστιο ενδιαφέρον.

 

Ο Rea άρχισε τις μάχες με τον Lowes, προσπαθώντας να του πάρει τα ηνία, κάτι που κατάφερε στον 17ο γύρο.

 

Την ίδια στιγμή που ο Rea βούταγε στο τέλος του γύρου και έπαιρνε το προβάδισμα, ο Lowes αποσυντονίζονταν και δεν κατάφερε ν’ αποφύγει και την προσπέραση του Van der Mark.

 

Κι ενώ ο Rea φαινόταν ότι θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να φύγει μπροστά, ο εκρηκτικός Van der Mark ήταν αυτός που ξέφυγε στους τελευταίους τρεις γύρους.

 

Εντυπωσιακός ήταν στο τέλος και ο Razgatlioglu που πέρασε στον 20ο γύρο τον Lowes και με ακριβώς την ίδια κίνηση πέρασε στον τελευταίο γύρο και τον Rea!

 

Έτσι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλο για να γράψει ιστορία στα SBK και να φτάσει τις 60 νίκες.

 

Με τον Lowes να υποχωρεί στο τέλος και να παίρνει την 4η θέση, ήταν ο Chaz Davies αυτός που έσωσε κάπως τα προσχήματα για την Ducati.

 

Ο Γύρος του Donington θα ήταν εφιαλτικός για τους κόκκινους, αλλά η 5η θέση του Davies μετρίασε κάπως τα πράγματα.

 

Την έκτη θέση πήρε ο Tom Sykes με τον Lorenzo Savadori να παλεύει με την Aprilia του ακόμα και για το βάθρο στην αρχή, ωστόσο ο ρυθμός του έπεσε στο τέλος και τερμάτισε 7ος.

 

Καλό Αγώνα έκανε ο Leon Camier της Honda που πήρε την 8η θέση μπροστά από την MV Agusta του Jordi Torres και την BMW του Loris Baz που έκλεισε τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Οι νικητές του 3ου Αγώνα ΠΠΤ2018

« Προηγούμενο άρθρο

Οι Pole Position του 3ου Αγώνα ΠΠΤ2018

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα