• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συμφωνία Piaggio Group και Foton Motor
Στην ανάπτυξη ελαφρών επαγγελματικών.
Νέα Αγοράς 25/05/2018 - 21:49
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ PIAGGIO GROUP ΚΑΙ FOTON MOTOR GROUP
 
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Piaggio & C. S.p.A. (PIA.MI), Roberto Colaninno, και ο Αντιπρόεδρος της Foton Motor Group και Πρόεδρος της Foton International, Chang Rui, υπέγραψαν την τελική σύμβαση για την ανάπτυξη και κατασκευή μιας νέας σειράς ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων τεσσάρων τροχών, όπως προβλεπόταν από την προκαταρκτική συμφωνία που υπεγράφη στο Πεκίνο τον Σεπτέμβριο του 2017. Τα τεχνικά παραρτήματα θα οριστικοποιηθούν εντός των επόμενων δύο μηνών.
 
Προβλέπεται η ανάπτυξη διαφορετικών τύπων οχημάτων σε μοντέλα mini pick-ups και mini van, προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις επαγγελματικής μετακίνησης, κατάλληλα για διαδρομές εντός πόλης και εξοπλισμένα με οικολογικούς κινητήρες τελευταίας γενιάς και με κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό.
 
Όλοι οι τύποι οχημάτων θα έχουν ικανότητα μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου έως 1,5 τόνο.
 
Τα μοντέλα θα παρουσιαστούν σταδιακά στην αγορά μέσα στα επόμενα χρόνια ξεκινώντας από το 2020, μέσω ενός δικτύου διανομής που θα προσανατολίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη.
 
Ο όμιλος Piaggio, ευρωπαίος ηγέτης στον τομέα των δίτροχων, κατά το 2017 πούλησε 176.800 επαγγελματικά οχήματα παγκοσμίως, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως σημαντικού παίκτη και στην αγορά τρίτροχων και τετράτροχων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων για τη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών.
 
Η Foton Motor Group, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής επαγγελματικών οχημάτων στην Κίνα, με κύκλο εργασιών περίπου 51,7 δις Γιεν (το 2017) και περίπου 40.000 υπαλλήλους σε όλον τον κόσμο, διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογικής αξίας. Επιτυγχάνει ταχεία ανάπτυξη και διαφοροποίηση των διεθνών δραστηριοτήτων της, εν μέρει μέσω κοινοπραξιών με κορυφαία ονόματα στην αυτοκινητοβιομηχανία, συμπεριλαμβανομένης και της συμμαχίας με την Daimler AG και την Cummins Inc.
 
 
 
 

Επόμενο άρθρο »

Εργοστασιακά Αξεσουάρ BMW Motorrad ‘Edition Black’

« Προηγούμενο άρθρο

O Πρόεδρος της Shoei στην Ελλάδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα