• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Donington: ΕΔ3
Rea και Kawasaki υπερέχουν!
Νέα 25/05/2018 - 20:29

Σε μάχη ανάμεσα στους ομόσταυλους στην εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki εξελίσσεται ο 6ος Γύρος της σεζόν στο Donington Park.

 

Στις ΕΔ3 ήταν και πάλι ο Jonathan Rea αυτός που πήρε κεφάλι στη μεταξύ τους κόντρα, καταφέρνοντας στο τέλος να κάνει 1:28.003.

 

Ο Sykes έδειχνε ότι θα κρατούσε την πρώτη θέση, όμως και πάλι ο ομόσταυλός του ήρθε για ν’ ανατρέψει την κατάσταση μ’ έναν καταπληκτικό τελευταίο γύρο.

 

Και δεν ήταν μόνο ο ένας γύρος για τον Rea, αλλά και ο ρυθμός του που θα πρέπει να φοβίζει τους αντιπάλους του.

 

Ο Ιρλανδός στη δεύτερη και τελευταία του έξοδο στην πίστα έκανε 13 γύρους, οι 11 από τους οποίους στο 1:28 και ο τελευταίος ήταν ο καλύτερος όλων!

 

Πίσω από το δίδυμο της Kawasaki ήταν ο Lorenzo Savadori (Aprilia) που κράτησε για μόλις 27χιλ πίσω του τον Alex Lowes της Yamaha.

 

Την πέμπτη θέση με την Aprilia του πήρε ο Eugene Laverty, μπροστά από τον Michael van der Mark που ανέκαμψε από την πτώση του.

 

Πτώση είχε τόσο ο Chaz Davies της εργοστασιακής Ducati, όσο και ο Xavi Fores με την ιδιωτική του Panigale, οι οποίοι όμως θα πρέπει να περάσουν από την SP1.

 

Ο Leon Haslam έβαλε την Kawasaki του στην έβδομη θέση, ενώ ο Loris Baz επιβεβαίωσε και στο στεγνό ότι του αρέσει το Donington.

 

Φανταστικός ήταν ο Bradley Ray, με τον 21χρονο να είναι στην ένατη θέση και μετά τον Haslam ο δεύτερος καλύτερος ιδιωτικός αναβάτης!

 

Πραγματικά έκλεψε την παράσταση με την παρουσία του πάνω στην Suzuki του ο Ray, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν συμμετείχε στις ΕΔ1.

 

Την τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στην SP2 πήρε ο Marco Melandri, που κράτησε μόλις για 4χιλ πίσω του τον Luke Mossey.

 

Ο τελευταίος ήταν άλλος ένας οδηγός που κατέπληξε με την απόδοσή του και να σκεφτεί κανείς ότι μόλις χτες του είπαν ότι θ’ αγωνιστεί στο Donington!

 

Τόσο ο Bradley Ray, όσο και ο Luke Mossey είναι Βρετανοί αναβάτες κι έκαναν το ντεμπούτο τους σήμερα στην κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Donington: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Donington: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα