• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η απάντηση του Van der Straten
Ο Bartholemy δεν ήθελε το καλό της ομάδας
Νέα 21/05/2018 - 15:20

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Michael Bartholemy, αναφορικά με την κόντρα του με τον ιδιοκτήτη της Marc VDS, Marc Van der Straten, ήρθε και η απάντηση του τελευταίου.


Την παραθέτουμε ολόκληρη παρακάτω:

 

Στις 19 Μαΐου του 2018, ο κ. Michael Bartholemy δήλωσε σε δελτίο Τύπου τη νομική του άποψη σχετικά με την απόλυσή του από τη θέση του ως Γενικού Διευθυντή Ομάδας της Marc VDS.

 

Ο κ. Marc van der Straten λυπάται για το γεγονός που για μια ακόμη φορά ο κ. Michael Bartholemy στρέφεται στον Τύπο, σχολιάζοντας μια διαφορά η οποία, αν κριθεί απαραίτητο, θα κινηθούν οι δικαστικές διαδικασίες.

 

Ο κ. Marc van der Straten δεν θα μπορούσε να είναι πιο σαφής όταν είπε ότι προτιμά να στρέψει την προσοχή του στην ομάδα και όχι να αναλωθεί σε μια καμπάνια προς τον Τύπο για το όλο θέμα που έχει προκύψει, την οποία θεωρεί ανάρμοστη αλλά και με άσχημες συνέπειες για την ομάδα.

 

Ωστόσο και με δεδομένη τη στάση του κ. Michael Bartholemy, ο κ. Marc Van der Straten αισθάνεται υποχρεωμένος να αντιδράσει.

 

Πρώτον, ο κ. Marc van der Straten επαναλαμβάνει ότι αρνείται τις περισσότερες δημόσιες δηλώσεις του κ. Michael Bartholemy.

 

Δεύτερον, ο κ. Marc van der Straten επισημαίνει ότι ήταν διαθέσιμος για μια φιλική διευθέτηση του όλου θέματος και αυτό δεν ήταν σε καμμία περίπτωση η αιτία της κατάρρευσης των συνομιλιών.

 

Τέλος, ο κ. Marc van der Straten επισημαίνει ότι αν ο κ. Michael Bartholemy σταμάτησε να εργάζεται ως γενικός διευθυντής ομάδας Marc VDS την Παρασκευή το βράδυ, δεν ήταν για να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας, αλλά μετά από μια νομική απόφαση που λήφθηκε το ίδιο πρωί.

 

Η απόφαση αυτή, που διαβιβάστηκε από το Δικαστήριο της Καρλσρούης στη Γερμανία, απαγορεύει στον κ. Michael Bartholemy να ενεργεί ως Γενικός Διευθυντής Ομάδας / Διευθυντής Ομάδας της Marc VDS Racing Team κατά τη διάρκεια του Αγώνα στο Le Mans με την απειλή διοικητικού πρόστιμου μέχρι και 250.000 ευρώ .

 

Αυτή η επιτυχής δικαστική διαδικασία δεν επιδιώχθηκε από τον κ. Marc van der Straten, αλλά έγινε αναγκαία από τη στάση του Michael Bartholemy.

 

Το γεγονός ότι ο τελευταίος ακύρωσε τις δοκιμές που είχαν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη, δείχνει ότι δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ομάδας αλλά ότι πήρε επιζήμιες αποφάσεις γι 'αυτή.

 

Ο κ. Marc van der Straten επιθυμεί να επαναλάβει τη δέσμευσή του στην ομάδα Marc VDS Racing και την εμπιστοσύνη του στα μέλη της ομάδας αλλά και την προθυμία του να συνεργαστεί με τους διάφορους εταίρους και χορηγούς.

Επόμενο άρθρο »

Ρεκόρ της Michelin στο Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Φωτογραφικό

Χορηγοί