• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: 2-3 γύρους ακόμα;
Και θα μπορούσα να περάσω τον Rossi!
Νέα 21/05/2018 - 12:59

Ένα δυνατό αποτέλεσμα στην πίστα του Le Mans πήρε ο Jack Miller, περνώντας τη γραμμή τερματισμού στο χτεσινό Αγώνα στην 4η θέση.

 

Το πιο ενθαρρυντικό για τον 23χρονο Αυστραλό, ήταν το γεγονός ότι κατάφερε να είναι μόλις 6’’ μακριά από τον νικητή του Αγώνα, τον Marquez.

 

Για τον Miller ήταν το καλύτερό του αποτέλεσμα φέτος!

 

«Πρόσεξα πολύ τη φθορά των ελαστικών και πήρα ρίσκο διαλέγοντας το μαλακό ελαστικό μπροστά. Με το μεσαίο δεν ήμουν σίγουρος».

 

«Ίσως θυσίασα την απόλυτη απόδοση, αλλά η μοτοσυκλέτα μου ήταν πιο σταθερή με το μαλακό. Δεν απέφυγα και κάποια λάθη στον Αγώνα».

 

«Ακολουθούσα τον Valentino και ήξερα ότι με τη φθορά των ελαστικών του θα έκανε κάποια λάθη, όπως κι έγινε και όλο τον πλησίαζα».

 

«Δεν είχα όμως το ρυθμό να τον φτάσω και να τον περάσω. Πρώτη φορά στην καριέρα μου ήλπιζα να κράταγε 2-3 γύρους ακόμα ο Αγώνας».

 

«Αν όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε θα μπορούσα να τον είχα νικήσει στη μάχη για την τρίτη θέση».

 

«Έκανα κάποια λάθη στο δεύτερο μισό, που αν τα απέφευγα θα μπορούσα να νικήσω τον Rossi. Έπρεπε όμως να εγκαταλείψω την προσπάθεια. Δεν ήταν εύκολη ημέρα, αλλά μάθαμε πολλά».

 

«Υποφέραμε στην ευθεία και στις επιταχύνσεις. Δουλέψαμε σκληρά, δεν πήραμε το βάθρο αλλά ήμασταν κοντά και περάσαμε τη γραμμή μόλις 6’’ πίσω από τον Marquez».

 

«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για το βάθρο, αλλά βήμα-βήμα θα μπορέσουμε κάποια στιγμή να παλεύουμε για τις μπροστά θέσεις».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Υποψήφιος για την Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Νοιώθω έτοιμος για τη μεγάλη κατηγορία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα