• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λάθη σε κάθε γύρο
Κι έτσι ήρθε η 2η θέση για τον Marc
Νέα 19/05/2018 - 23:59

Κυνήγησε την pole position, αλλά απέναντί του βρήκε έναν καταπληκτικό Johann Zarco, ενώ και ο ίδιος δεν απέφυγε τα λάθη.

 

Ο λόγος για τον Marc Marquez ο οποίος παρ’ όλα αυτά  θα ξεκινήσει στο πλάι του Γάλλου και θα παλέψει για το βάθρο.

 

«Είμαι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι πριν από ένα χρόνο εδώ δυσκολευόμασταν. Τώρα όμως όλα είναι διαφορετικά».

 

«Δυστυχώς στις κατατακτήριες έκανα λάθη σε κάθε γύρο. Επιπλέον τα ελαστικά έχαναν σε απόδοση αμέσως και ήταν καλά μόνο για ένα γύρο».

 

Οι πολλές πτώσεις της πρώτης ημέρας συνεχίστηκαν και σήμερα.

 

«Το θέμα είναι ότι εδώ έχει πρόσφυση και όλοι πιέζουν στο μέγιστο βαθμό. Όταν όμως πέφτει η απόδοση στα ελαστικά, αυτή η φθορά έρχεται γρήγορα».

 

Λίγα λόγια για τον Zarco:

 

«Έχει την εμπειρία για να διαχειριστεί την πίεση, όπως το ίδιο ισχύει και για εμένα στην Ισπανία. Πάντως ελπίζω να μην τη διαχειριστεί σωστά αύριο», λέει αστειευόμενος.

 

Και συνεχίζει, αναφερόμενος στην πτώση του:

 

«Είδα ότι υπήρχε ζημιά στο φέρινγκ αλλά δεν υπήρχε πολύς χρόνος ακόμα κι έπρεπε να πιέσω. Τα καταφέραμε και η δεύτερη θέση είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

 

Ο Ισπανός αποπνέει μια σιγουριά για τον αυριανό Αγώνα.

 

«Έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πρέπει να πω ότι δεν είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί εδώ, όπως σε άλλες πίστες. Όπως στην Jerez».

 

«Αυτό φαίνεται κι από τους χρόνους των άλλων Honda», προσθέτει ο Marc. «Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν καλό Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Βρήκα αυτό το 1%

« Προηγούμενο άρθρο

Απέφυγε σοβαρό τραυματισμό ο Cal

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα