• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεχίζει να πιστεύει στη νίκη!
Ο Zarco έτοιμος για την αυριανή «μάχη»
Νέα 19/05/2018 - 22:03

Τρομερή η εμφάνιση του Johann Zarco μέσα στην πατρίδα του, με τον Γάλλο να κατορθώνει να παίρνει μια (ακόμα) φανταστική pole position.

 

Με το νικητήριο γύρο του, ο Γάλλος έδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπορεί να παίρνει το καλύτερο δυνατό από το σύνολο που έχει στη διάθεσή του.

 

«Από την πρώτη έξοδο κατάλαβα ότι το φρέσκο ελαστικό μπορεί να μας δώσει το κάτι παραπάνω στον ένα γύρο κι έτσι στη δεύτερή μου έξοδο προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ».

 

Και ο Zarco το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς έγινε ο πρώτος Γάλλος που παίρνει pole σε Γαλλικό GP από το 1988 και τον Christian Sarron.

 

«Ο ρυθμός μου είναι καλός, όχι ο καλύτερος, αλλά ανταγωνιστικός Το θετικό εδώ στο Le Mans είναι ότι κάθε φορά που κάναμε κάποιο βήμα, ένοιωθα τη βελτίωση».

 

«Δουλεύουμε καλά από την αρχή του Σ/Κ και είμαστε πάντα στις μπροστά θέσεις».

 

Τώρα είναι η ώρα να αρχίσει σιγά-σιγά να σκέφτεται την αυριανή ημέρα. Το ζέσταμα και μετά τον Αγώνα, τον εντός έδρας Αγώνα του.

 

«Σε σύγκριση με άλλες πίστες, εδώ δεν έχουμε την ίδια φθορά στα ελαστικά κι αυτό θα με βοηθήσει, όπως και τους άλλους οδηγούς της Yamaha».

 

«Ο Marc δείχνει ο δυνατότερος. Εμείς πρέπει να κάνουμε καλή εκκίνηση και ν’ αποφύγουμε τα ρίσκα στην αρχή».

 

«Μετά θα δούμε αν θα είναι εφικτό να παλέψουμε για τη νίκη. Δεν ξέρω αν θα το καταφέρουμε, αλλά κάθε φορά νοιώθω ότι πλησιάζω όλο και πιο κοντά».

 

«Η αίσθηση που έχω μου επιτρέπει να συνεχίζω να ονειρεύομαι, ελπίζοντας ότι και αύριο όλα θα συνεχίσουν έτσι. Οι φίλαθλοι με γεμίζουν θετική ενέργεια».

Επόμενο άρθρο »

Τι θα ήθελε ο Vinales;

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Zarco;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα