• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρούμενος ο Vinales
Η Μ1 δουλεύει καλά εδώ!
Νέα 18/05/2018 - 23:36

Πολύ χαρούμενος μετά το τέλος της πρώτης ημέρας στο Le Mans ήταν ο Maverick Vinales, ολοκληρώνοντας στην 4η θέση τις δυο πρώτες ΕΔ.

 

Ειδικά το πρωί, με τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, ο Vinales ήταν δυνατός σε μια προσομοίωση Αγώνα που έκανε διάρκειας 12 γύρων.

 

Το απόγευμα έκανε κάποιες αλλαγές στο set-up που δεν του άρεσαν, αλλά γρήγορα και πάλι έβαλε τον εαυτό του μέσα στα φαβορί για μια θέση στο βάθρο την Κυριακή.

 

«Το πρωί είχα καλό ρυθμό, ενώ το απόγευμα δοκίμασα κάτι που δεν μου άρεσε. Δεν δούλεψε και χάσαμε χρόνο για να κάνουμε αλλαγές».

 

«Έτσι στις ΕΔ2 έκανα 3-4 γύρους που πίεσα τη μοτοσυκλέτα κι ένοιωθα καλά. Είμαι χαρούμενος με την Μ1. Έχουμε λίγη δουλειά με τα ηλεκτρονικά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος».

 

«Πάντως δεν είχα την ίδια αυτοπεποίθηση για να πιέσω όπως πέρυσι. Πέρυσι είχα φτάσει εδώ μετά από μια σειρά καλών Αγώνων κι είχα περισσότερη εμπιστοσύνη».

 

«Πάντως υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε. Δεν νοιώθω τόσο δυνατός με το μπροστινό».

 

«Πρέπει ν’ αλλάξουμε κάποια πράγματα για να κάνουμε το μεσαίο να δουλέψει καλύτερα. Αλλά είχε και αέρα και κρύωνε σίγουρα τα ελαστικά».

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Το σκέφτηκα σοβαρά να φύγω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα