• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ανησυχούσα...
Αλλά η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά!
Νέα 18/05/2018 - 21:23

«Είναι μόνο Παρασκευή, αλλά κάναμε καλή αρχή», με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Valentino Rossi με το τέλος της σημερινής ημέρας.

 

Ο Ιταλός προερχόταν από μια άσχημη εμφάνιση στο GP της Jerez, ωστόσο στο Le Mans βλέπει ότι η μοτοσυκλέτα του δουλεύει καλά.

 

«Τα πράγματα είναι πιο θετικά απ’ ότι περίμενα. Στην Jerez ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα, αλλά ήμουν αργός και στο τεστ του Mugello».

 

«Γι’ αυτό ανησυχούσα. Αλλά σ’ αυτή την πίστα η μοτοσυκλέτα μας δουλεύει καλά. Είναι μόνο Παρασκευή, αλλά το διασκεδάζω σε σχέση με την Jerez».

 

Γιατί στο Le Mans η Μ1 δουλεύει καλύτερα; Επειδή η καινούργια άσφαλτος της πίστας (καινούργια ήταν και στην Jerez) έχει καλύτερη πρόσφυση.

 

«Παραδοσιακά εδώ σπινάρεις λιγότερο», σχολιάζει ο Vale, σε αντίθεση με την Jerez που ήταν έντονο το φαινόμενο με τις υψηλές θερμοκρασίες.

 

«Είναι το λιγότερο σπινάρισμα και η καλύτερη πρόσφυση. Όταν αυτά τα δυο συνδυάζονται, τότε τα ηλεκτρονικά δεν είναι τόσο σημαντικά».

 

Κι όμως στην Jerez τα προβλήματα ήταν πολύ πιο έντονα ενώ και σήμερα είχαμε υψηλές θερμοκρασίες στην άσφαλτο (πάνω από 40 βαθμούς).

 

«Δεν ξέρω... δεν ξέρω! Είναι δύσκολο να πεις... στην Jerez είχαμε πολλά προβλήματα κι εδώ, με την ίδια μοτοσυκλέτα όλα είναι οκ».

 

«Επομένως είναι ο γάμος ανάμεσα στη μοτοσυκλέτα, στα ελαστικά και στην πίστα που κάνει τη διαφορά».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Με το νέο φέρινγκ;

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα