• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Η συνέντευξη τύπου
Πολύ υψηλό το επίπεδο κι όλοι πολύ κοντά!
Νέα 17/05/2018 - 21:28

Λίγο πριν μπουν στην πίστα για μια ακόμη φορά φέτος, ο Valentino Rossi μίλησε στη σημερινή συνέντευξη τύπου για το πόσο υψηλό είναι και φέτος το επίπεδο στο Πρωτάθλημα.

 

Μαζί με τον Vale, στη συνέντευξη τύπου, το παρών έδωσαν οι Marquez, Zarco, Iannone, Petrucci και Aleix Espargaro.

 

Ο Vale φτάνει στο Le Mans χωρίς να θέλει να κάνει προβλέψεις, επαναλαμβάνοντας πόσο υψηλό είναι το επίπεδο φέτος.

 

«Το επίπεδο είναι πολύ ψηλό και όλοι είναι πολύ κοντά. Για να είσαι ακόμα και στην πεντάδα, χρειάζεσαι να είσαι κοντά στην απόδοση του νικητή».

 

Η Honda πάντως δείχνει ικανή να «καθαρίσει» γρήγορα την υπόθεση του Τίτλου για το 2018.

 

«Πέρυσι το αδύναμό μας σημείο ήταν η επιτάχυνση κι εκεί χάναμε πολύ και προσπαθούσαμε να καλύψουμε έδαφος στις στροφές», εξηγεί ο Marquez.

 

«Φέτος όμως έχουμε βελτιωθεί πολύ. Πάντως εδώ η Yamaha θα είναι δυνατή και ο Johann θα έχει επιπλέον κίνητρο... αλλά και η Ducati, και η Suzuki. Όλοι είναι κοντά».

 

Για την Suzuki μίλησε ο Andrea Iannone, ο οποίος στην Jerez πήρε ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο, κάτι που ποτέ του δεν είχε καταφέρει στο παρελθόν στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Φέτος ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν κι από το Τέξας και μετά βελτιωνόμαστε σχεδόν σε κάθε session: την αίσθησή μας, τ’ αποτελέσματά μας... τα πάντα».

 

«Πέρυσι αυτή εδώ η πίστα ήταν δύσκολη για εμάς, αλλά φέτος φτάνουμε εντελώς διαφορετικοί. Η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί πολύ το χειμώνα».

 

Φυσικά πολλά βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Johann Zarco, ο οποίος - μπροστά στους συμπατριώτες του - θα κυνηγήσει τ’ όνειρο, που δεν είναι άλλο από τη νίκη!

 

«Συνεχίζω και ονειρεύομαι την πρώτη μου νίκη. Η πίστα είναι καλή για εμένα και πέρυσι η Yamaha δούλεψε καλά».

 

«Η μοτοσυκλέτα μας είναι κοντά στην περσινή κι έτσι απλά πρέπει να την κάνω να δουλέψει και να κάνω όλα τ’ άλλα τέλεια».

 

Τέλος δεν θα μπορούσαν να μην ρωτήσουν τον Aleix Espargaro για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και για το τι είναι αυτό που θα ήθελε να βελτιωθεί στη μοτοσυκλέτα.

 

«Ποτέ στην καριέρα μου δεν έμενα πάνω από δυο χρόνια σε μια ομάδα και γι’ αυτό είναι καλό που μένω τώρα με την Aprilia».

 

«Χρειάζεσαι αυτή τη σταθερότητα για να μπορέσεις να παλέψεις γι’ αυτό που θες, για τους στόχους σου».

 

«Όσο για το τι θα ήθελα; Λίγο ακόμα βελτίωση στον κινητήρα».

 

Το τριήμερο στην Γαλλία ξεκινά αύριο με τις προβλέψεις να είναι καλές, σε ό,τι αφορά στον καιρό, αν και θα περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει το τριήμερο.

 

Εδώ μπορείτε να δείτε τις ώρες των μεταδόσεων όλων των κατηγοριών από την COSMOTE TV.

Επόμενο άρθρο »

Εντός έδρας η Michelin!

« Προηγούμενο άρθρο

2ος Γύρος CIV Junior: Το πάλεψε ο Παντελεάκης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα