• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γεμάτος ενέργεια ο Lorenzo!
Ανυπομονώ να μπω στην πίστα την Κυριακή!
Νέα 17/05/2018 - 17:58

Μετά την Jerez και την πτώση του, τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν περισσότερο για τον Jorge Lorenzo.

 

Ο Ισπανός θέλει να δείξει ένα καλό πρόσωπο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, ώστε να ισχυροποιήσει τη διαπραγματευτική του δύναμη.

 

Το μέλλον του Ισπανού είναι αβέβαιο και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα μείνει στην Ducati, ή αν τελικά θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Suzuki.

 

Αυτό που έχει στο μυαλό του ο Ισπανός είναι τα αποτελέσματα και μετά την Jerez, θα έχει μια ακόμα ευκαιρία να κυνηγήσει κάτι καλό στην Γαλλία.

 

Άλλωστε στην πίστα του Le Mans, ο Jorge έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλον, σε όλες τις κατηγορίες του Πρωταθλήματος.

 

Και με τα νέα εξαρτήματα που του έχει δώσει η Ducati και τα οποία δοκίμασε σε Jerez και Mugello, ο Lorenzo είναι αισιόδοξος.

 

«Μετά τα όσα έγιναν στην Jerez, ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ στο Le Mans. Όπως είχα πει και τότε, παρά την πτώση η πληροφόρηση από τον Αγώνα ήταν πολύ θετική».

 

«Δουλέψαμε καλά όλο το Σ/Κ και βελτιώσαμε την εμπιστοσύνη μας με την GP18. Στον Αγώνα, αν και δεν ήμουν ο πιο γρήγορος, ήμουν από τους καλύτερους οδηγούς».

 

«Αυτό πρέπει να κρατήσουμε για τα επόμενα GP. Ο στόχος στο Le Mans δεν αλλάζει: να είμαστε γρήγοροι από την 1η ημέρα και ανταγωνιστικοί στον Αγώνα».

 

«Είμαι γεμάτος ενέργεια και ανυπομονώ να μπω στην πίστα την Κυριακή, εκεί που στο παρελθόν έχω καταφέρει να πάρω αρκετές νίκες».

Επόμενο άρθρο »

2ος Γύρος CIV Junior: Το πάλεψε ο Παντελεάκης

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Τώρα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα