• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KΤΜ: Μεγάλη η ευθύνη!
Να μην καταστρέψουμε την καριέρα του Zarco
Νέα 17/05/2018 - 11:03

Η ΚΤΜ από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν θα περιοριστεί στο ρόλο του αουτσάιντερ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Ήδη στη δεύτερή της σεζόν στο MotoGP, έχει συμφωνήσει με την Tech3 για το 2019 κι έχει υπογράψει μ’ έναν εξαιρετικό αναβάτη, όπως είναι ο Zarco.

 

Η συμφωνία με τον Γάλλο δίνει ένα επιπλέον, πολύ μεγάλο, κίνητρο στους ανθρώπους της ομάδας για να πετύχουν.

 

Ο Pit Beirer της ΚΤΜ εξηγεί:

 

«Αν δει κανείς τη βαθμολογία, ο Zarco είναι σ’ ένα επίπεδο που εμείς δεν έχουμε βρεθεί ποτέ. Είναι άλλο να υπογράφεις έναν τέτοιο οδηγό κι άλλο να προσπαθήσεις να τον κρατήσεις στο ίδιο επίπεδο».

 

«Πρέπει να κάνουμε κι άλλο βήμα μπροστά για να φτάσουμε εκεί. Νοιώθω υπεύθυνος γι’ αυτό και δεν θέλουμε να του καταστρέψουμε την καριέρα. Θέλω ν’ ανεβούμε στο δικό του επίπεδο».

 

Είναι φανερό ότι στην ΚΤΜ ξέρουν πολύ καλά την πρόκληση που έχουν μπροστά τους. Κι η Tech3 θα μπορέσει να βοηθήσει την κατάσταση.

 

«Ο Herve μίλησε για Junior Team. Ποτέ δεν τους έχουμε αποκαλέσει έτσι. Στόχος μας είναι να έχουμε 4 εργοστασιακές μοτοσυκλέτες στο grid».

 

«Φυσικά για την ώρα η μοτοσυκλέτα μας δεν είναι τόσο καλή ώστε να πούμε ότι θα δώσουμε τις δυο καλύτερες μοτοσυκλέτες σ’ αυτούς και δυο υποβαθμισμένες στους άλλους».

 

«Πρέπει πρώτα να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα. Ίσως αν έχουμε μόνο ένα πράγμα από το τμήμα εξέλιξης, να το δίναμε στον καλύτερο οδηγό. Είτε αυτός ήταν στην ομάδα του Herve είτε όχι».

 

Και συνεχίζει λέγοντας:

 

«Η δέσμευση που έχεις όταν είσαι στο MotoGP είναι τεράστια και δεν καταλαβαίνω το λόγο να μην δίνεις την καλύτερη μοτοσυκλέτα στον καλύτερο οδηγό».

 

Για την ΚΤΜ είναι ξεκάθαρο ότι στο μέλλον δεν θέλει να δίνει υποβαθμισμένες μοτοσυκλέτες της στη «δορυφορική» ομάδα της, όπως κάνουν άλλοι.

 

«Όλοι θεωρούν ότι μια δορυφορική ομάδα πρέπει να πάρει χρησιμοποιημένες μοτοσυκλέτες. Δεν γλυτώνεις καν λεφτά όταν δίνεις τέτοιες».

 

«Άλλωστε κάθε εξάρτημα στο MotoGP έχει ημερομηνία λήξης κι έτσι μετά πρέπει να φτιάξεις άλλο. Επομένως δεν γλυτώνεις χρήματα».

 

«Θέλω να έχουμε 4 πανομοιότυπες μοτοσυκλέτες. Θα πω στον Poncharal να σταματήσει να λέει ότι είναι η Junior Team».

 

«Έκανε συμφωνία με το εργοστάσιο και γι’ αυτό έχει και εργοστασιακές μοτοσυκλέτες για την ομάδα του».

Επόμενο άρθρο »

Συμφώνησε και ο Rins!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Φιλική η πίστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα