• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προς υπεράσπιση της 1ης του θέσης
Πηγαίνει στο Le Mans ο Marquez!
Νέα 16/05/2018 - 11:03

Στο Le Mans για να υπερασπιστεί την πρώτη θέση της βαθμολογίας οδεύει ο Marc Marquez, μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες του σε Τέξας και Jerez.

 

Ο Ισπανός άσος της Respol Honda έχει ένα επιπλέον βάθρο, μια δεύτερη θέση στο Qatar, και είναι 12 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο στη βαθμολογία.

 

Φέτος η Honda έχει δείξει πολύ δυνατή από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος και σ’ αυτό το υψηλό επίπεδο θέλει να συνεχίσει ο Marquez και στη Γαλλία.

 

«Το Le Mans είναι μια πίστα που πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, αν θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις», υπογραμμίζει ο Ισπανός.

 

«Στο παρελθόν άλλες φορές έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε, ή ν’ ανέβουμε στο βάθρο και σε άλλες περιπτώσεις έχουμε δυσκολευτεί. Όμως κάθε σεζόν είναι διαφορετική».

 

«Φυσικά και θα υπάρχουν ερωτηματικά, όπως για τον καιρό, για τα ελαστικά και για το set-up, ωστόσο η νοοτροπία μας και η προσέγγισή μας στον Αγώνα θα είναι ίδια όπως πάντα: θετική».

 

«Φέτος είμαστε ήδη σε καλό επίπεδο καθώς πηγαίνουμε στην Γαλλία κι έτσι θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί το Σ/Κ εκεί».

 

«Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε δυνατά την Παρασκευή και μετά να παλέψουμε για το βάθρο την Κυριακή».

Επόμενο άρθρο »

Aprilia: Ψαλίδι από ανθρακόνημα

« Προηγούμενο άρθρο

Ιδιαίτερος και συγκινητικός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα