• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Imola: ΕΔ2
Πλησίασε ο Melandri, 1ος ο Rea
Νέα 11/05/2018 - 18:10

Βελτιωμένος ο Marco Melandri στις ΕΔ2, κατάφερε να περάσει μπροστά από τον ομόσταυλό του και να πάρει τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Rea.

 

Ο  τελευταίος το πρωί, στις ΕΔ1, ήταν και ο μόνος με χρόνο κάτω από το 1:47, ωστόσο το απόγευμα - όπως και ο Davies - δεν κατάφερε να βελτιωθεί άλλο.

 

Έτσι ο Melandri πλησίασε στο ένα δέκατο τον Rea, με τον Davies να υποχωρεί στην πέμπτη θέση και να είναι τρίτος στα συνδυασμένα χάρη στον πρωινό του χρόνο.

 

Ο Rea τόσο το πρωί στις ΕΔ1, όσο και το μεσημέρι στις ΕΔ2, ήταν στην πρώτη θέση.

 

Ο περισσότερο κερδισμένος μετά τις ΕΔ2 ήταν ο Lorenzo Savadori της Aprilia, που ανέβηκε στην 4η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

Την ίδια ώρα ο Tom Sykes έμενε σταθερός στην 5η θέση.

 

O Jordi Torres ανέβασε την MV Agusta στην 6η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, ενώ ο Xavi Fores με την Ducati του υποχώρησε στην 7η.

 

Ο Laverty πέρασε και το δεύτερο τεστ των γιατρών και ήταν στην πίστα στις ΕΔ2, κατορθώνοντας να μπει στη δεκάδα (8ος).

 

Ανέκαμψε από την πρωινή του πτώση ο Alex Lowes και ανέβηκε στην 9η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων με την Yamaha του.

 

Με την ιδιωτική του Kawasaki, η έκτακτη συμμετοχή Leon Haslam κατάφερε να πάρει τη 10η θέση από την εργοστασιακή Yamaha του Michael Van der Mark.

 

Το πράσινο φως από τους γιατρούς πήρε και ο Leon Camier της Honda, όπως και ο Jake Gagne, ο ομόσταυλός του, με τους δυο να απουσιάζουν από τον προηγούμενο Γύρο στο Assen, λόγω τραυματισμού.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Imola: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

SKB-Motul Imola: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα