• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΚΤΜ: Δουλεύουν σκληρά
Για να φέρουν την RC16 του ’19 στην Αυστρία
Νέα 11/05/2018 - 10:30

Ο δοκιμαστής της ΚΤΜ, Mika Kallio, έκανε έκτακτη συμμετοχή στην Jerez το προηγούμενο Σ/Κ με την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα του 2019.

 

Ο Φινλανδός τερμάτισε τον Αγώνα της Κυριακής ως η καλύτερη ΚΤΜ, με διαφορά 1.5’’ μπροστά από τον Pol Espargaro και περίπου 2.5’’ από τον Smith.

 

Ειδικά ο Polycio, που θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στην ΚΤΜ με ομόσταυλο τον Johann Zarco, είναι πεπεισμένος ότι η νέα μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλύτερη από τη φετινή.

 

Έτσι δεν θέλει να χαθεί χρόνος κι επιθυμεί να την έχει, ει δυνατόν, και από το εντός έδρας Grand Prix του εργοστασίου, στην Αυστρία.

 

Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται και οι άνθρωποι της KTM.

 

«Ειλικρινά δεν θέλω να χάνω άλλο χρόνο με την παλιά μοτοσυκλέτα, μιας και οι δυνατότητες της νέας είναι πολύ μεγάλες».

 

«Με τις πιο ψηλές θερμοκρασίες και τη λιγότερη πρόσφυση, η νέα μοτοσυκλέτα δούλεψε πολύ καλύτερα από την παλιά».

 

«Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό... βέβαια δεν είναι ωραίο που μας νίκησε ο Mika, αλλά είναι ένα καλό σημάδι ότι η νέα μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά».

 

Για τον Mika Kallio, η διαφορά που κάνει η νέα μοτοσυκλέτα είναι καθαρά μέσα στον Αγώνα, μιας και είναι πιο σταθερή σε χρόνους από την προηγούμενη έκδοση.

 

«Ίσως λίγο στην αρχή δυσκολευόμουν. Μετά είδα όμως ότι από την αρχή μέχρι το τέλος ο ρυθμός μου ήταν ακριβώς ο ίδιος κι αυτό είναι καλό».

 

«Τα πάντα, βέβαια, είναι σε αρκετά πρώιμο στάδιο. Υπάρχουν κάποια θέματα και πρέπει να δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε».

 

Ο Mika Kallio θα κάνει νέα έκτακτη εμφάνιση στο GP της Βαρκελώνης, όπου οι συνθήκες θα είναι περίπου ίδιες με αυτές στην Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Φοβάται ο Redding

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Mugello Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα