• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα βάθρα για τον Fourquez28!
Στο κορυφαίο Ιταλικό Πρωτάθλημα CNV MOTOASI
Νέα 08/05/2018 - 14:28

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο FOURQUEZ28  στο κορυφαίο Ιταλικό Πρωτάθλημα CNV MOTOASI μας κάνει υπερήφανους για ακόμα μια φορά ανεβάζοντας την ελληνική σημαία στο βάθρο.

 

Ο μικρός Έλληνας από την Κω, Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης ή γνωστός και ως FOURQUEZ28 , εντυπωσίασε για άλλη μια φορά στον πρώτο και δεύτερο αγώνα του κορυφαίου Ιταλικού Πρωταθλήματος με της περισσότερες συμμετοχές πανευρωπαϊκά στο CNV MOTOASI στην πίστα GP DI LIGNANO στης 29/04/2018 κατακτώντας την τρίτη θέση.

 

Ο FOURQUEZ28 ξεκίνησε στη δεύτερη θέση μετά από τα χρονομετρημένα αποτελέσματα στη σχάρα της εκκίνησης.

 

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας εκτοξεύτηκε για ακόμα μια φορά στην εκκίνηση και κατάφερε να οδηγήσει τον αγώνα.

Στη συνέχεια δέχτηκε προσπέραση από τον δεύτερο με αποτέλεσμα να περάσει στη δεύτερη θέση δίνοντας πραγματικά μάχη με τον τρίτο, έφτασαν να ντουμπλάρουν γύρω τους αργούς οδηγούς και στο σημείο αυτό δέχτηκε ακόμα μια προσπέραση και κατάφερε να τερματίσει τελικά τρίτος.

 

Στον δεύτερο αγώνα ξεκίνησε από τη δεύτερη θέση και κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του μετά την εκκίνηση δίνοντας μάχη με τον πρωτοπόρο για την πρώτη θέση καθώς 3 οδηγοί διεκδικούσαν την πρωτοπορία.

Κατάφερε να μείνει δεύτερος καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα με σκληρές μάχες με τους συναθλητές του.

Προς το τέλος του αγώνα ντουμπλάρισαν και πάλι τους αργότερους οδηγούς με αποτέλεσμα στην τελευταία στροφή να συναντήσουν εμπόδιο και να περάσουν την γραμμή τερματισμού πραγματικά στο νήμα αφού τερμάτισαν με διαφορά 00013 χιλιοστά του δευτερολέπτου κατακτώντας και πάλι την τρίτη θέση στο βάθρο για δεύτερη φορά.

 

Όλοι εμείς, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στον μικρό μας φίλο που δεν χάνει ευκαιρία να μας κάνει υπερήφανους.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Ο Ιταλικός Γύρος

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin γιορτάζει την 400η νίκη της!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα