• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Έχω προσφορές!
Περισσότερες απ’ ότι νομίζετε!
Νέα 07/05/2018 - 12:28

Ο Andrea Iannone ήταν ο άλλος, μαζί με τον Zarco, που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την τριπλή πτώση των Ducati με τον Pedrosa.

 

Έτσι ο Ιταλός κατάφερε να χαρίσει το τρίτο συνεχόμενο βάθρο στην Suzuki και να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο δικό του, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ άλλοτε στην καριέρα του.

 

Είναι λογικό λοιπόν ότι η αξία του αρχίζει να ανεβαίνει και πάλι, καθώς το μέλλον του ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

 

«Θέλω να συνεχίσω με την ομάδα μου, αλλά δεν είναι εύκολο να διαλέξω. Και το λέω επειδή, σε αντίθεση με το τι πιστεύουν, έχω πολύ καλές επιλογές».

 

«Θέλω και η Suzuki θέλει να συνεχίσουμε μαζί, αλλά δεν είναι αυτό που με πιέζει.... θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να είμαι ανταγωνιστικός».

 

Ο Iannone μίλησε και για το χτεσινό Αγώνα:

 

«Δυστυχώς έκανα λάθος επιλογή λίγο πριν τον Αγώνα, όταν άλλαξα το μεσαίο με το σκληρό πίσω ελαστικό. Με το μεσαίο θα είχα το ρυθμό να μείνω με τους μπροστά».

 

Στο τέλος του Αγώνα είχε να αντιμετωπίσει την Ducati του Petrucci.

 

«Ήμασταν και οι δυο στο όριο... είμαι ενθουσιασμένος με τη μοτοσυκλέτα μου. Βελτιώνεται, αν και δυστυχώς δεν εκμεταλλεύτηκα όλες τις δυνατότητές της».

 

Η διαφορά του από τους πρωτοπόρους φαίνεται ότι μειώνεται και στο πρόσωπο του Iannone διακρίνει κανείς την αυτοπεποίθηση.

 

«Εδώ χάναμε σε επιτάχυνση και είχαμε σπινάρισμα. Δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να είμαι τόσο καλός όσο οι Honda και οι Ducati και δυσκολεύομαι στα φρένα και στις στροφές».

 

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον μεγάλο νικητή της Jerez φέτος, τον Marc Marquez.

 

«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση... είναι δύσκολο να τον νικήσεις, αλλά όχι αδύνατον! Νομίζω ότι με τον καιρό θα μπορούμε κι εμείς να παλεύουμε για νίκες».

 

Από τώρα σκέφτεται το Le Mans:

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, να συνεχίσουμε τη δουλειά και να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας χαρτιά».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Με τη μοτοσυκλέτα μου;

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Δεν πίστευα στα μάτια μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα