• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Στην pole με ρίσκο!
Ο Βρετανός μιλά για τη στρατηγική του
Νέα 05/05/2018 - 22:20

Ο Cal Crutchlow κατάφερε να κερδίσει τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Honda και να πάρει την pole position στην Jerez.

 

«Πάντα η pole έχει μια ιδιαίτερη γεύση... όμως δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος μιας και ο Marc είναι ακριβώς πίσω μου και κάτι θα δοκιμάσει», σχολιάζει χαμογελώντας.

 

«Πήρα ρίσκο με τις τρεις εξόδους, αλλά μου βγήκε και χάρη σ’ αυτή τη στρατηγική είμαστε στην pole. Έκανα ένα λάθος στην 5, αλλά ανέκαμψα στο τελευταίο κομμάτι. Το κέρδισα αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να προτρέχουμε».

 

Το μυαλό του είναι στην αυριανή ημέρα.

 

«Κρίμα που δεν είμαστε στην 1η θέση της βαθμολογίας, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω καλό Αγώνα. Ο Dani κι ο Marc είναι οι δυο ταχύτεροι και είμαι βέβαιος ότι και ο Valentino θα είναι στους πρώτους, για να μην πω κι ο Zarco».

 

«Εδώ έχω δυο μοτοσυκλέτες με το ίδιο set-up και με τις οποίες είμαι γρήγορος. Η συνθήκες είναι ιδανικές: έχω καλή ομάδα και καλή μοτοσυκλέτα».

 

«Η Honda έχει καλύτερο μοτέρ, πιο δυνατό κι αυτό ζητούσαμε από τους μηχανικούς. Κάναμε κι ένα βήμα μπροστά με τα ηλεκτρονικά, αλλά η μοτοσυκλέτα παραμένει απαιτητική σωματικά».

 

Η άνοδος της θερμοκρασίας είναι κάτι που πρέπει όλοι να προσέξουν για τον αυριανό Αγώνα.

 

«Όλοι θα προτιμούσαμε τις χαμηλότερες θερμοκρασίες του πρωινού. Το απόγευμα πρέπει να πάρεις λιγότερα ρίσκα και να οδηγήσεις διαφορετικά».


«Ειδικά στην 4 αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα. Ίσως θα πρέπει να αλλάξουν την ώρα έναρξης», λέει στο τέλος αστειευόμενος.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ακόμα πονάω

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Το μόνο αρνητικό;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα