• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha ακόμα την ψάχνει...
13 Αγώνες χωρίς νίκη για τους μπλε!
Νέα 02/05/2018 - 12:27

Το αρνητικό σερί της Yamaha συνεχίζεται και φέτος, με τους μπλε να μετρούν 13 Αγώνες χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

 

Η τελευταία νίκη της Yamaha ήταν πέρυσι, στο Assen της Ολλανδίας, όταν ο Valentino Rossi ανέβαινε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Από τότε έχουν γίνει 10 Αγώνες το 2017 και άλλοι τρεις φέτος. Αυτό το διάστημα χωρίς νίκη, είναι το μεγαλύτερο για τους μπλε από το 2003!

 

Τότε ήταν η δεύτερη χρονιά της σύγχρονης εποχής του MotoGP και η Yamaha δεν είχε καταφέρει να πάρει νίκη για 16 συνεχόμενους Αγώνες.

 

Το μεγάλο ερώτημα για τους μπλε είναι αν η Jerez, ο επόμενος Γύρος του Πρωταθλήματος, θα επαναφέρει στην κορυφή του βάθρου τον Rossi ή τον Vinales.

 

Η πίστα πέρυσι έδειξε σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα της Μ1 με την πρόσφυση, τα οποία ευελπιστούν ότι φέτος θα έχουν μειωθεί.

 

Επιπλέον, τα τελευταία έξι χρόνια η Honda έχει πάρει το πάνω χέρι στην Jerez, μετρώντας 4 νίκες έναντι 2 της Yamaha.

 

Από την άλλη, θα περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει το δίδυμο της Yamaha με τη νέα άσφαλτο στην Jerez, την οποία δεν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν.

 

Ακόμα κι έτσι όμως, με 13 Αγώνες χωρίς νίκη, η Yamaha ξεκινά τη σεζόν και είναι στους διεκδικητές του Τίτλου. Το ερώτημα όμως είναι αν θα αντέξει σε όλη τη διαδρομή...

Επόμενο άρθρο »

Schwantz: Rossi και Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Edwards: Ο Valentino Rossi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα