• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Yamaha R1 στην Pole Position στην Τρίπολη
Νέα 28/04/2018 - 23:27

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο 2ος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας του 2018 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Yamaha – Μοτοδυναμική, μετά την πρώτη μέρα των Ελεύθερων και Κατατακτηρίων Δοκιμών.

Ο Πρωταθλητής Λευτέρης Πίππος με την Yamaha R1 σημείωσε τον απόλυτο χρόνο της ημέρας με 57.053 και πήρε την Pole Position στην “μεγάλη” κατηγορία SBK (Superbikes).

Στην ίδια κατηγορία ο Γιώργος Μαρκεσίνης πήρε την 5η θέση, ο Μιχάλης Σπηλιώτης την 9η, ο Κώστας Ζαχαρόπουλος την 10η και ο Κώστας Φωτιάδης την 12η, όλοι με Yamaha R1.

Στην κατηγορία SSP300 (Supersport 300), o 14χρονος Νίκος Ελευθεριάδης πήρε την 1η θέση με την Yamaha R3. O Ελευθεριάδης που συμμετέχει σε δύο κατηγορίες ξεκινάει στην κατηγορία ΝΕΟΙ Οδηγοί από την 2η θέση, ενώ δίπλα του από την 3η θέση θα ξεκινήσει ο Γιώργος Γερακιανάκης, επίσης με Yamaha R3. Με ίδια μοτοσυκλέτα από την 6η θέση θα εκκινήσει ο Γιάννης Κυριάκου.

Στην κατηγορία Racing ο Ανδρέας Λεφέβρ με Yamaha TZ250 θα ξεκινήσει από την 2η θέση, ενώ ο Βασίλης Στάμου από την 5η.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Κώστας Σταμπέλος με Yamaha R1 θα εκκινήσει από την 3η θέση, ο Ηλίας Χριστάκης με R1 επίσης από την 5η θέση, ο Μιχάλης Χατζηλίας με R6 από την 7η θέση, ο Μιχάλης Κύριος με R6 από την 9η.

Στην κατηγορία SSP (Supersport) ο Δημήτρης Παπαγγέλου με την Yamaha R6 θα ξεκινήσει 2ος, ο Άλεξ Παπαγεωργίου 5ος και ο Γιώργος Λιούντρης 6ος.

Καλή επιτυχία σε όλους τους οδηγούς που αγωνίζονται με μοτοσυκλέτες της Yamaha. 

Ελευθεριάδης
Ελευθεριάδης
Ελευθεριάδης με την ομάδα γύρω του!
Ελευθεριάδης με την ομάδα γύρω του!
Yamaha R1
Yamaha R1
Yamaha R6
Yamaha R6
Μαρκεσίνης
Μαρκεσίνης
Γερακιανάκης
Γερακιανάκης

Επόμενο άρθρο »

Οι Nικητές στην Τρίπολη

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιοι πήραν τις Pole Position στην Τρίπολη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα