• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Έτοιμος να εκραγώ!
Πριν το βάθρο στο Τέξας...
Νέα 26/04/2018 - 12:27

O Andrea Iannone αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να εκραγεί από το θυμό του, λίγο πριν καταφέρει ν’ ανέβει στο βάθρο του Τέξας.

 

Ο Ιταλός κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο, τερματίζοντας πίσω από τους Marquez και Vinales, από το 2016 και τον Αγώνα στην Valencia, όταν ακόμα ήταν στην Ducati.

 

Από τότε και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα της Suzuki, έχει δεχτεί πολύ έντονη κριτική για την απόδοσή του, ειδικά από τον Kevin Schwantz.

 

«Ήμουν πιο δυνατός απ’ όλα τα άσχημα που έλεγαν οι άνθρωποι για εμένα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν δύσκολο να είσαι ο Andrea Iannone».

 

«Το 2016 ήταν μια καλή σεζόν και μετά όλοι είχαν μεγάλες προσδοκίες για εμένα. Φυσικά αυτό είναι καλό για εμένα».

 

«Αλλά αν δεν μπορείς να τις εκπληρώσεις και απογοητεύεις, όλο αυτό σου έρχεται προς τα πίσω σαν μπούμερανγκ».

 

«Δέχτηκα την κριτική και ήμουν έτοιμος να εκραγώ απ’ το θυμό μου. Γι’ αυτό και πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου».

 

«Μου άσκησαν κριτική, αλλά δεν σταμάτησα να πιστεύω στον εαυτό μου, πάντα πίστευα στις δυνατότητές μου».

 

Τέλος, ο Iannone αποκάλυψε ότι και μια συνάντηση με τον αρχιμηχανικό του, Marco Rigamonti, βοήθησε να ξεδιαλύνει η κατάσταση ανάμεσα στους δυο τους.

 

«Υπήρξε μια περίοδος που όλοι μας έπρεπε να κάνουμε επανεκκίνηση. Συναντήθηκα με τον Rigamonti στην Ιταλία, γιατί ήταν μια περίοδος όχι θετική για κανέναν μας».

 

«Νομίζω ότι ήταν καλό που αντιμετώπισε ο ένας τον άλλον, άντρας προς άντρα και οδήγησε σε κάτι εποικοδομητικό κι επιστρέψαμε εκεί που θέλαμε να είμαστε».

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo κατηγορεί τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Πήγα ν’ απολογηθώ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα