• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η 5η θέση το μέγιστο δυνατό
Ο Dovi επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας
Νέα 24/04/2018 - 16:23

Ήταν ένα ακόμα, δεύτερο συνεχόμενο, δύσκολο αγωνιστικό Σ/Κ για τον Andrea Dovizioso, ο οποίος ήταν 5ος στο Τέξας και με διαφορά 13’’ από την κορυφή.

 

Όλες οι Ducati αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες στην COTA, ωστόσο η ανταμοιβή για τον Dovizioso και τον τρόπο που προσέγγισε το δύσκολο Σ/Κ, ήταν η επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Έστω και με τη μικρότερη δυνατή διαφορά από τον νικητή των Η.Π.Α. Marc Marquez.

 

«Δεν είναι καλό αποτέλεσμα, ούτε καλή η διαφορά. Αλλά έτσι όπως ξεκινήσαμε το Σ/Κ, με το να είμαστε πολύ μακριά την Παρασκευή, είμαι χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα».

 

Για πρώτη φορά ο Dovizioso έβαλε το αεροδυναμικό φέρινγκ στην GP18 του σε Αγώνα και «...ήταν η σωστή απόφαση. Κάναμε και αλλαγές στο set-up. Στο τέλος πήραμε το καλύτερο δυνατό».

 

«Ξέραμε ήδη από την αρχή ότι εδώ θα δυσκολευόμασταν κι έτσι δεν είμαι ικανοποιημένος, διότι επιβεβαιώθηκαν οι δυσκολίες και τα προβλήματά μας εδώ».

 

«Τουλάχιστον όμως είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Το Πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο κι έτσι δεν έχει μεγάλη σημασία, αλλά σημαίνει ότι διαχειριστήκαμε τους τρεις πρώτους Αγώνες καλά. Όχι τέλεια, αλλά καλά».

 

Σε σχέση με πέρυσι, ο Dovizioso έχει 16 περισσότερους βαθμούς μετά τους τρεις πρώτους Αγώνες της σεζόν. Αυτό, για τον Dovi, είναι θετικό, αλλά:

 

«Πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν από το Mugello και μετά θα είναι όπως πέρυσι. Αλλά δεν είμαι και πολύ ήρεμος γιατί όλοι έχουν δυναμώσει πολύ».

 

«Η Suzuki είναι δυνατότερη κι άλλοι είναι πολύ καλύτεροι ενώ πέρυσι δυσκολεύονταν. Έτσι όταν παλεύεις για το βάθρο μπορείς να χάσεις βαθμούς. Αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για εμάς».

Επόμενο άρθρο »

Ολα τα διαθέσιμα MICHELIN

« Προηγούμενο άρθρο

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Fourquez28

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα