• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λίγο απογοητευμένος ο Rossi
Που δεν διεκδίκησε το βάθρο
Νέα 23/04/2018 - 13:42

Ο Valentino Rossi περιέγραψε το Σ/Κ στο Τέξας ως αρκετά θετικό, αν και του άφησε μια μικρή απογοήτευση επειδή δεν μπόρεσε να παλέψει για το βάθρο.

 

«Δεν πήγε και άσχημα. Ήταν ένα θετικό Σ/Κ αλλά είμαι και λίγο απογοητευμένος επειδή ήλπιζα ότι θα μπορούσα να παλέψω για τη νίκη».

 

«Ήξερα ότι οι Marquez και Vinales ήταν πιο γρήγοροι. Αλλά ήλπιζα να είμαι με τον Iannone. Με τις πιο ψηλές θερμοκρασίες ήμουν στο όριο με το μπροστινό».

 

«Έτσι ήμουν πιο αργός απ’ ότι περίμενα. Δεν μπόρεσα να μείνω κοντά στον Andrea και ήταν κρίμα που δεν είχα μια ευκαιρία έστω».

 

Για το πίσω ελαστικό στη μοτοσυκλέτα του, είπε: «Το μεσαίο ήταν η σωστή επιλογή για τη μοτοσυκλέτα μας. Με το σκληρό θα υπέφερα».

 

Πως εξηγεί το γεγονός ότι ο Vinales ήταν πιο γρήγορος;

 

«Πρώτα πρέπει να δω την τηλεμετρία. Έχουμε και λίγο διαφορετικό set-up. Όπως και να ‘χει, ήταν πιο γρήγορος για μερικά δέκατα».

 

Στη συνέχεια κάνει μια μίνι αποτίμηση των τριών πρώτων Αγώνων της σεζόν.

 

«Πέρυσι ήμουν γρήγορος αυτό το διάστημα και σταθερά στο βάθρο. Όταν όμως πήγαμε στην Ευρώπη δυσκολευόμουν».

 

«Τώρα είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει γιατί νοιώθω καλά στη μοτοσυκλέτα. Οι επόμενοι Αγώνες θα είναι σημαντικοί για να δούμε αν θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

Και οι αντίπαλοί του δυναμώνουν. Για τη Suzuki, το Τέξας έφερε ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο!

 

«Έχουν βελτιωθεί πολύ, τόσο σε ιπποδύναμη όσο και στα ηλεκτρονικά. Έχουν και δυο δυνατούς οδηγούς. Συχνά θα μας δημιουργούν προβλήματα».

 

Και φυσικά δεν ξεχνά την Honda.

 

«Είναι ανησυχητικό... είναι δυνατοί σε όλες τις συνθήκες. Εμείς όμως πρέπει να βλέπουμε εμάς και σε μια πίστα όχι ευνοϊκή για την Yamaha, είχαμε 2 Μ1 στην τετράδα».

 

Τον ρώτησαν και για τις μεγάλες δυσκολίες που περνά ο Lorenzo. Άλλωστε και ο ίδιος είχε δυσκολευτεί πάρα πολύ όταν ήταν στην Ducati.

 

«Είναι δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση. Δεν μου ήταν εύκολο τότε να συνεχίσω να πιστεύω στον εαυτό μου και να έχω κίνητρο».

 

«Ο Lorenzo όμως είναι ένας πολύ δυνατός αναβάτης και θα τα πάει καλύτερα από την Jerez κι έπειτα».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Η πιο δύσκολη στιγμή

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Μίλησα στην πίστα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα