• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Πλησιάζουμε το βάθρο!
Αυστηρές ποινές; Έτσι είναι το σωστό...
Νέα 22/04/2018 - 12:09

Ο Andrea Dovizioso «...πιστεύει κι εύχεται» να μην είναι η 8η θέση που πήρε στις χτεσινές κατατακτήριες αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων του στην COTA.

 

Το Τέξας δεν ταιριάζει και πολύ στις Ducati, ωστόσο ο Andrea δεν χάνει την αισιοδοξία του και πιστεύει ότι είναι στο σωστό δρόμο.

 

«Είναι περίπλοκο, όπως πιστεύαμε, αλλά μετά τη σημερινή ημέρα είμαι χαρούμενος. Δεν είναι εύκολο να βελτιώνεσαι από τη μια ημέρα στην άλλη, αλλά το καταφέραμε».

 

«Κάναμε τις σωστές επιλογές και πλησιάζουμε στο βάθρο. Είχα καλό ρυθμό το πρωί και το επιβεβαιώσαμε το απόγευμα».

 

«Στις κατατακτήριες δεν τα καταφέραμε τόσο καλά, αλλά βλέπουμε τα θετικά και αυτό το αποτέλεσμα μας έκανε να καταλάβουμε προς ποια κατεύθυνση να πάμε».

 

«Κάτι μας περιόριζε και δεν είχαμε δώσει την πρέπουσα σημασία στις ΕΔ4 γιατί κοιτάζαμε τα ελαστικά. Έχουμε κάποια ιδέα για να το διορθώσουμε. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει, αλλά έχουμε τις πληροφορίες για να βελτιωθούμε».

 

Τόσο, ώστε να παλέψει για μια θέση στο βάθρο;

 

«Πρέπει να βρω μερικά δέκατα ακόμα. Υπάρχουν 4-5 οδηγοί με καλό ρυθμό. Δεν θα είναι εύκολο να μείνουμε μαζί τους, αλλά δεν είναι και αδύνατον».

 

Για τα ελαστικά; «Πρέπει ν’ αποφασίσουμε ανάλογα με τις συνθήκες που θα έχουμε στον Αγώνα. Για πίσω τόσο το μεσαίο, όσο και το σκληρό, είναι καλές επιλογές».

 

Τέλος, δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν τη γνώμη του για την τιμωρία του Marc Marquez.

 

«Δεν το είδα αλλά αν εμπόδισε τον Vinales τότε πρέπει να τιμωρηθεί. Αποφάσισαν ότι θα είναι πιο αυστηροί και όλοι πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί. Για μένα έτσι είναι το σωστό».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Οκ για την ποινή

« Προηγούμενο άρθρο

Τιμωρία και για Pol Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα