• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το διασκεδάζω με την Μ1
Αλλά κάτι ακόμα μας λείπει!
Νέα 22/04/2018 - 11:25

Αν και κάτι του λείπει, όπως τονίζει ο Valentino Rossi, εν τούτοις είναι αισιόδοξος για το σημερινό Αγώνα στην COTA του Τέξας.

 

«Είμαι γρήγορος και με καλό ρυθμό. Νοιώθω καλά και το διασκεδάζω με την Μ1 κι αυτό έχει σημασία. Θα ήθελα να ξεκινήσω από την πρώτη σειρά».

 

«Όμως σε κάποια φρένα δεν πίεσα πολύ και με νίκησαν. Ξεκινάω στους 5 καλύτερους όμως και είναι καλό. το καλύτερό μου αποτέλεσμα φέτος».

 

Όμως αρκεί για να κερδίσει τον Marquez μέσα στην «έδρα του»;

 

«Πρέπει ακόμα να βελτιώσουμε κάποια πράγματα κι ελπίζω ο Αγώνας να είναι στεγνός αύριο».

 

«Για την ώρα οι Marquez και Vinales, όπως φάνηκε στις ΕΔ4, είναι πιο γρήγοροι από εμένα. Και θα υπάρχουν πολλοί διεκδικητές για το βάθρο: ο Zarco, o Iannone, ο Crutchlow εγώ κι ίσως κάποιοι ακόμα».

 

Το ερώτημα είναι αν η Yamaha έχει αφήσει πίσω της τα προβλήματα του παρελθόντος.

 

«Πέρυσι δυσκολευόμουν πολύ με το πλαίσιο. Δεν μου άρεσε. Το άλλο πρόβλημα, το πολύ μεγάλο, ήταν ότι στο δεύτερο μισό η Honda και η Ducati σημείωσαν μεγάλη πρόοδο με τα ηλεκτρονικά».

 

«Με την Μ1 του ’18 όμως νοιώθω καλύτερα... στα ίδια επίπεδα όπως στα καλά μας χρόνια, αλλά για να κάνουμε πρόοδο με τα ηλεκτρονικά θέλουμε κι άλλο χρόνο».

 

«Έχουμε δουλέψει καλά και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Η Ducati κι η Honda επένδυσαν περισσότερους πόρους στα ηλεκτρονικά ενώ εμείς όχι αρκετούς. Είμαστε πίσω, αλλά τώρα δουλεύουμε καλύτερα».

 

Για το επεισόδιο ανάμεσα στον Marquez και τον Vinales στις κατατακτήριες, ο Vale έχει τις αμφιβολίες του και είπε:

 

«Δεν το είδα και δεν θέλω να δημιουργήσω αντιπαλότητα. Πάντως στις κατατακτήριες είναι δύσκολο και είσαι συγκεντρωμένος σ’ εσένα και κάποιες φορές δεν καταλαβαίνεις ότι είναι κάποιος πίσω σου».

 

Πάντως γίνεται φανερό ότι οι Αγωνοδίκες, μετά τα όσα έγιναν στην Αργεντινή, είναι έτοιμοι να επιβάλουν αυστηρές ποινές για συμμόρφωση των οδηγών.

 

«Συζητήσαμε στην Επιτροπή Ασφαλείας και το πιο σημαντικό που βγήκε ήταν ότι η Διεύθυνση Αγώνων θα είναι πιο αυστηρή σε επαφές, ειδικά στους Αγώνες. Θα δούμε».

Επόμενο άρθρο »

Τιμωρία και για Pol Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Έκτακτο: Τιμωρήθηκε ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα