• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA MotoGP: ΕΔ3
Δεν έβρεξε, 1ος ο Marquez
Νέα 21/04/2018 - 20:16

Στην κορυφή επέστρεψε ο Marc Marquez με το τέλος των ΕΔ3, καθώς η βροχή ευτυχώς δεν έπεσε παρά το ότι κυμάτισαν οι σημαίες βροχής περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος.

 

Ήταν λίγες σταγόνες, αλλά και αρκετές για να μην επιτρέψουν στους αναβάτες να κάνουν μια τελευταία επίθεση στο χρονόμετρο για να διεκδικήσουν θέση στις ΚΑΤ2.

 

Ο μόνος που κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα 45 λεπτά των ΕΔ3 και να μπει στη δεκάδα των πρώτων ήταν ο Johann Zarco.

 

Με το 2:05.025 που έκανε ο Γάλλος, ανέβηκε στην 5η θέση και σε συνδυασμό με τη βελτίωση του Dani Pedrosa, άφησαν εκτός δεκάδας τον Aleix Espargaro.

 

Μπροστά, ο Andrea Iannone κράτησε την πρώτη θέση στα συνδυασμένα, με τον Marc Marquez να τον πλησιάζει πάρα πολύ, στα 9χιλ.

 

Πρέπει να πούμε όμως ότι ο Marquez - που έκανε το χρόνο του με μεσαίο πίσω ελαστικό - έχει με διαφορά τον καλύτερο ρυθμό απ’ όλους.

 

Πίσω από τον Ισπανό υπάρχουν τρεις Yamaha, των Vinales, Rossi (που δεν βελτίωσαν τους χτεσινούς τους χρόνους) και Zarco.

 

Στις θέσεις 6 και 7, χάρη και αυτοί στις χτεσινές τους προσπάθειες, είναι οι Cal Crutchlow και Alex Rins.

 

Για πρώτη φορά είδαμε τον Andrea Dovizioso με το αεροδυναμικό φέρινγκ στη μοτοσυκλέτα του, μια κίνηση που φαίνεται απέδωσε καρπούς για τον Ιταλό.

 

Ήταν πέμπτος στις ΕΔ3 και 8ος στα συνδυασμένα, μπροστά από τον Jorge Lorenzo και τον φοβερό Pedrosa που παρά το σπασμένο καρπό του, πέρασε στους 10 καλύτερους.

 

Από τις ΚΑΤ1 θα περάσει ο Aleix Espargaro αλλά και ο Danilo Petrucci που και αυτός έβαλε για πρώτη φορά το αεροδυναμικό φέρινγκ στην Ducati του.

 

Ωστόσο αυτή η κίνηση δεν τον βοήθησε κι έμεινε στην 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

COTA Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Πτώση για τον Κορωνάκη στο Άσσεν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα