• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Assen: ΕΔ1
Rea-Van der Mark στο 1:35
Νέα 20/04/2018 - 12:28

Δυνατό το ξεκίνημα για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας των SBK-Motul, Jonathan Rea, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ1 στο Assen.

 

Αμέσως μετά την Aragon, οι οδηγοί του Πρωταθλήματος και όλο το paddock μεταφέρθηκαν στη θρυλική πίστα της Ολλανδίας, για τον 4ο Γύρο της χρονιάς.

 

Στην αρχή των ΕΔ1 είχαμε μια κόκκινη σημαία, εξαιτίας μιας πτώσης του Lorenzo Savadori (Aprilia), ο οποίος συνέχισε και τελικά πήρε την 12η θέση.

 

Στα τελευταία λεπτά ο Michael Van der Mark, ο ντόπιος αναβάτης με την εργοστασιακή Yamaha, πήγε να πάρει την πρώτη θέση από τον Rea.

 

Ωστόσο ο τελευταίος κατέβασε λίγο ακόμα το χρόνο του και με το 1:35.662 έμεινε 0.269’’ μπροστά από τον Ολλανδό, που έσπασε και αυτός το φράγμα του 1:36.

 

Κανείς άλλος δεν τα κατάφερε σήμερα το πρωί, με τον Xavi Fores να δείχνει για μια ακόμη φορά την ταχύτητά του και να παίρνει την τρίτη θέση.

 

21χιλ πίσω του ήταν ο Tom Sykes που συνεχίζει να «ψάχνεται» με το set-up της Kawasaki του, ενώ με μια 5η θέση άνοιξε την αυλαία ο Chaz Davies στην Ολλανδία.

 

Καλό το ξεκίνημα για τον Loris Baz, που έβαλε την BMW του στη δεκάδα, την οποία έκλεισαν οι Lowes, Melandri, Torres και Rinaldi.

 

Ο Leon Camier της Honda απουσιάζει μετά τον τραυματισμό του στην Aragon.

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Rossi και Marquez;

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Είναι ηλίθιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα