• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταξίδι Mugello 2018
Η «ναυαρχίδα» των Αγώνων MotoGP!
Νέα Αγοράς 19/04/2018 - 12:44

Δελτίο Τύπου

 

Ζήστε την υπέροχη εμπειρία να ταξιδέψετε οργανωμένα με την μηχανή σας ή με το λεωφορείο μας στον αγώνα σύμβολο των MotoGP στο εκπληκτικό Mugello στην καρδιά της Τοσκάνης.

 

 Ένα ταξίδι που τα έχει όλα: αγώνες, Φλωρεντία, Τοσκάνη, μαγικά ορεινά μοτοσυκλετιστικά περάσματα, βόλτα από το χωριό του Rossi την Tavullia, ατμόσφαιρα κρουαζιέρας και έναν αγώνα που ξεσηκώνει κυριολεκτικά όλη την Ιταλία στο πόδι!!

 

Οι αγώνες θέλουν καλοπέραση! Για αυτό έχουμε φροντίσει για την φιλοξενία σας να κλείσουμε ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο 4* με πρωινό μέσα στην υπέροχη φύση της Τοσκάνης. Μεγάλα δωμάτια, χώρος ασφαλής για το παρκινγκ των μηχανών μας και μια πισίνα ... έτσι για να μας βρίσκεται ! Κι όλα αυτά λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της εκπληκτικής σε κάθε περίπτωση Φλωρεντίας

 

Η χαρά όταν βλέπεις έναν αγώνα MotoGP γίνεται διπλή όταν μπορείς να πας με την δική σου μηχανή.

Κάθε χρόνο οργανώνουμε ένα κομβόι με δεκάδες μοτοσυκλέτες που" κλέβουν" τα βλέμματα των Ιταλών όπου κι αν περνάμε. Το ταξίδι αυτό ξεκινά από την στιγμή που φορτώνουμε τα μπαγκάζια μας και σταματά όταν ξεκινά το .... επόμενο ταξίδι !

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-3237333 ή πατήστε εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Διοικητικές αλλαγές στην Kosmocar

« Προηγούμενο άρθρο

Τις Daytona Χ310 και Daytona R310 by ZONTES

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα