• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018
18-22 Απριλίου, Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό
Νέα Αγοράς 17/04/2018 - 21:00

Δελτίο Τύπου


ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2018 - 18-22 Απριλίου, Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό

Η ελληνική γιορτή της μοτοσυκλέτας προ των πυλών !

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες εν όψει της έναρξης της επίσημης έκθεσης των αντιπροσώπων μοτοσυκλέτας του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων στην Αίθουσα Ξιφασκίας στο πρώην Δυτ. Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Αύριο, Τετάρτη 18 Απριλίου η Έκθεση Μοτοσυκλέτας ανοίγει τις πύλες της από τις 14:00 το μεσημέρι.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 19:00 από τον Υφυπουργό Μεταφορών κύριο Νίκο Μαυραγάνη.

Η προσέλευση των επισκεπτών αναμένεται να ξεπεράσει αυτή του 2017 αφού τα πρώτα στοιχεία της αγοράς για το 2018 υπογραμμίζουν το υψηλό αγοραστικό ενδιαφέρον και βάζουν τις βάσεις για μια μεγάλη αύξηση των πωλήσεων μοτοσυκλετών και scooters στην Ελλάδα φέτος.

Όλες οι μεγάλες και μη εταιρείες μοτοσυκλετών θα παρουσιάσουν πλήρως τα νέα τους μοντέλα τα οποία φέτος είναι περισσότερα από το 2017 και άκρως ενδιαφέροντα.

Με αυτά τα δεδομένα έχει προετοιμαστεί, στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, ένας ακόμα μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος, χώρος που φθάνει στα 8.000τ.μ. μαζί με τον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων και δοκιμών.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας θα υποδεχθεί το κοινό της από την Τετάρτη 18 έως και την Κυριακή 22 Απριλίου και στοχεύει να είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός στην Ελλάδα.

Συνολικά θα συμμετέχουν περισσότερες από 50 εταιρείες κ φορείς οι οποίοι στον ανανεωμένο εκθεσιακό χώρο περίπτερα θα παρουσιάσουν στο κοινό τα μοντέλα περισσότερων από 30 εργοστασίων δικύκλων μεταξύ των οποίωνSYM, DAYTONAMOTORS, QUADRO, PIAGGIO, MOTOGUZZI, VESPA, APRILIA, DERBI, HONDA, YAMAHA, KYMCO, GEMINIMOTORS, BMW, KAWASAKI, PEUGEOT, BRIXTON, KTM, HUSQVARNA, BAJAJ, SUZUKI, DUCATI, HARLEYDAVIDSON, BENELLI, KEEWAY, POLARIS, ROYALENFIELD, LINHAI, LAMBRETTA, NIU, AEON, GOES, F.B. MONDIAL, GAS-GAS, ORCAL κ.α.

Πέρα των νέων μοντέλων οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν εξοπλισμό ένδυσης, αξεσουάρ μοτό, λιπαντικά, ελαστικά, ανταλλακτικά και υπηρεσίες μοτοσυκλέτας, ενώ θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο του δικύκλου.

Ένα μεγάλο δώρο περιμένει όσους θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό της έκθεσης στο Facebook. Ένας μεγάλος τυχερός θα βρεθεί ως VIP Guest στο MotoGP της Καταλονίας στις 15-17 Ιουνίου 2018 ενώ, παράλληλα πολλά δώρα που φτάνουν ακόμα και σε επίπεδο μοτοσυκλετών και scooters θα διανείμουν στο κοινό οι εκθέτες!

Το γεγονός ότι η Έκθεση Μοτοσυκλέτας δεν είναι μια απλή Έκθεση αλλά, κυριολεκτικά μια γιορτή που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το 2018, επισφραγίζουν οι παράλληλες εκδηλώσεις για το κοινό:

 

  • Οργανωμένα test rides σε πίστα 1100m.

  • Flat track experience για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, τη νέα τάση στη fun οδήγηση

  • 16 παραστάσεις stunt riding, Freestyle Motocross,Τrial show και BMX show

  • Σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα

  • Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας

 

Μεγάλος χορηγός της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας, τα νέα καύσιμα ΒΡ με τεχνολογία active για καθαρότερους κινητήρες.

Χορηγός της έκθεσης είναι το Μonster Εnergy

Χορηγοί επικοινωνίας : COSMOTETV, REDFM, ΜΟΤΟ, ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ, MOTOSPORT, MOTOGP WORLD, SPORTDAY, www.bikeit.gr, www.2wo.gr

Σας περιμένουμε όλους από Τετάρτη 18 έως και Κυριακή 22 Απριλίου καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί.

Το εισιτήριο εισόδου είναι 5€ (παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν).

Για περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.ekthesimotosikletas.gr, στο Facebook @Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 και στο albatrossevents.gr@gmail.com

 

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018

« Προηγούμενο άρθρο

Η ANDELI MOTOTOURING εξελίσσεται δυναμικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα