• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο κος. Νικόλαος Σκάρος Marketing Manager
Στην ΥΑΜΑΗΑ
Νέα Αγοράς 12/04/2018 - 21:43

Δελτίο Τύπου


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο κος. Νικόλαος Σκάρος αναλαμβάνει τη θέση του Marketing Manager του Κλάδου ΥΑΜΑΗΑ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.  

Ο κος. Σκάρος διαθέτει εμπειρία στον Κλάδο Αυτοκινήτων μέσω της επαγγελματικής επαφής του με την Pirelli και με τον Κλάδο Μοτοσυκλετών ως αναβάτης και ερασιτέχνης αγωνιζόμενος ΥΑΜΑΗΑ.   

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2009, σε ρόλους Συμβουλευτικού Marketing στην IRI, όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία στη Συμπεριφορά Καταναλωτή.  

Το 2015 άρχισε τη συνεργασία του με την Pirelli, και ως Operative & Trade Marketing Manager ΝΑ Ευρώπης απέκτησε σημαντική εμπειρία στη διαχείριση Δικτύων Συνεργατών. Το 2016 προήχθη σε Marketing Manager ΝΑ Ευρώπης της Pirelli, με επικέντρωση σε θέματα Συνολικής Εμπειρίας Καταναλωτή, αλλά και Ψηφιακού Marketing.

Ο κος. Σκάρος σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιχειρησιακή Έρευνα λαμβάνοντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Επόμενο άρθρο »

Η Kymco στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018

« Προηγούμενο άρθρο

Motul 300V² 10W50

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα