• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άγρια κόντρα Espargaro-Simeon
«Είσαι ένας γαμ...νος ηλίθιος!»
Νέα 12/04/2018 - 17:23

Δυστυχώς έχουμε άσχημες εκφράσεις και κακό παράδειγμα από αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

Τα πνεύματα δεν έχουν ηρεμήσει ακόμα, με τον Αγώνα της Αργεντινής να προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και εκρηκτική ατμόσφαιρα στο paddock.

 

Αυτή τη φορά είναι ο Xavier Simeon που θέλησε να παρέμβει στην «κόντρα» ανάμεσα στον Aleix Espargaro και τον Francesco Guidotti της Pramac.

 

Και η κατάσταση ξέφυγε...

 

«Πάντα οι ίδιοι παραπονιούνται... και μόνο για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των media... να φανεί το όνομά τους... ο μόνος που θα έπρεπε να παραπονείται είναι ο Jack που θα έπρεπε να κερδίσει τον Αγώνα με 30’’ διαφορά... Αυτό και μόνο!»

 

Αυτό έγραψε ο Simeon και ο Aleix έσπευσε να απαντήσει:

 

«Χαχααχα κι άλλοι πολλοί μπορούν να παραπονιούνται για άλλα.... για παράδειγμα γι’ αυτούς που πληρώνουν και είναι στους Αγώνες ενώ πολλοί καλοί οδηγοί είναι σπίτι τους».

 

Simeon: «Έχεις χάσει τον έλεγχο φίλε... Τι έχεις κερδίσει ή έχεις κάνει στην καριέρα σου, για να είσαι στο MotoGP; Πριν πας εκεί, τίποτα! Είσαι κι εσύ ένας από τους πολλούς...  καιροσκόπος και μόνο...»

 

Aleix: «Χαχαχαχαχαχα»

 

Simeon: «Έχω τη γνώμη μου κι έχεις τη δική σου. Στο κάτω-κάτω, κάποιος σου δίνει μια ευκαιρία, όπως και δίνουν και σ’ εμένα και πολλοί είναι στην ίδια κατάσταση, γι’ αυτό σταμάτα το».

 

Aleix: «Οκ, αλλά σε παρακαλώ μην συγκρίνεις τη δική μου περίπτωση με τη δική σου. Είναι σαν να συγκρίνεις ένα ποδήλατο μ’ ένα φορτηγό».

 

Simeon: «Μετά απ’ αυτό είμαι βέβαιος για ένα πράγμα... είσαι ένας γαμ...νος ηλίθιος! Και σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες σημασία κι απάντησες».

 

Aleix: «Ευχαρίστησή μου και την επόμενη χρονιά μπορείς να είσαι ο CM αν το θες.. άλλωστε θα έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου!»

 

Simeon: «Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αν εφαρμόζονταν οι κανονισμοί ο Jack θα είχε το λιγότερο 30’’ από τον δεύτερο. Έκανα λάθος που έκανα παρέμβαση στο διάλογο Guidotti και Espargaro, γιατί το μόνο που θέλει αυτός είναι να έχει παρουσία σε πολεμικές συζητήσεις. Αν δεν ήταν έτσι, κανείς δεν θα μιλούσε γι’ αυτόν μετά τα GP».

 

Και μετά ο Aleix μπλοκάρει τον Simeon και ο τελευταίος γράφει: «Για κάποιον που του αρέσει να λέει αυτό που σκέφτεται, αλλά δεν του αρέσει να γνωρίζει τι σκέφτονται οι άλλοι».

 

Τέλος, είχαμε και την παρέμβαση του Eugene Laverty - πρώην αναβάτης στα GP και νυν των SBK-Motul - ο οποίος πήρε το μέρος του Aleix:

 

«Καλά έκανες και μίλησες Aleix. Προσπάθησα να πω τα ίδια μετά την Αυστρία το ’16 επειδή οι επαναλαμβανόμενες λάθος ενέργειες πρέπει να παίρνονται πιο πολύ στα σοβαρά. Ο Petrucci είχε τραυματίσει τον αδερφό μου στην Aragon το ’13 με τη γνωστή «διαγώνια βουτιά» που κάνει για να προσπεράσει. Και καμμία συγγνώμη».

 

Ο Aleix του απάντησε: «Ευχαριστώ φίλε... πάντα έτσι οδηγά και ποτέ του δεν έχει πάρει μια ποινή! Θα πρέπει να αλλάξουμε τους κανόνες, ειδάλλως το MotoGP θα γίνει μποξ».

Επόμενο άρθρο »

Μοτοκρός στην Χαλκίδα 14&15 Απριλίου

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro Vs Pramac Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα