• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
2ος Αγώνας 2019, Termas de Rio Hondo, Argentina
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαβαλκανικό Extreme Trackdays
To Σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου στις Σέρρες
Νέα Αγοράς 12/04/2018 - 10:55

Δελτίο Τύπου


ΣΕΡΡΕΣ 21-22/4: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ EXTREME TRACKDAYS 

Mία διαβαλκανική διοργάνωση ευρωπαϊκού επιπέδου στα πρότυπα των περίφημων trackdays του εξωτερικού ανακοινώνει η EXTREME TRACKDAYS.Πιο συγκεκριμένα ,το Σάββατο 21 Απριλίου και την Κυριακή 22 Απριλίου η γνωστή εταιρία θα διοργανώσει στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ολοήμερες οργανωμένες δοκιμές για αναβάτες κάθε επιπέδου.

Πιο συγκεκριμένα η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες αναβατών για Αρχάριους, Ενδιάμεσους, Προχωρημένους και Αγωνιζόμενους αντίστοιχα. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα διεξαχθεί σεμινάριο επεξήγησης κανόνων ασφαλείας στην πίστα η παρακολούθηση του οποίου θεωρείται υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες. Ειδική μνεία θα δοθεί στις ομάδες των αρχαρίων και ενδιαμέσων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές που θα επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες και θα επιτηρήσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα.

Θα υπάρξει και σεμινάριο με βασικές αρχές οδήγησης στην πίστα η παρακολούθηση του οποίου είναι δωρεάν.

Για όσους δεν διαθέτουν εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης (φόρμα , μπότες, γάντια) σε ποικίλα μεγέθη .

Υποχρεωτικός θα είναι και ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων που θα πραγματοποιηθεί από τον Κώστα Σκαφίδα που θα είναι σε θέση να προβεί σε στήσιμο των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων,ρύθμιση αναρτήσεων αλλά και ζύγιση της μοτοσυκλέτας.

Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η παρουσία της Dunlop με τον Νίκο Περιστερά στον ρόλο του τεχνικού ελαστικών. Ο τελευταίος θα διαθέτει μόνο ελαστικά της ανωτέρω εταιρείας σε ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες ενώ θα είναι σε θέση να δώσει πολύτιμες συμβουλές για τις σωστές πιέσεις, θερμοκρασίες, τρόπο φθοράς κλπ. Τα μικτής χρήσης D212 GP RACER, τα «χαρακτά» αγωνιστικά D 213 GP PRO και τα κορυφαία slick ΚR με τα οποία έχουν γραφτεί οι χρόνοι ρεκόρ στην συγκεκριμένη πίστα θα είναι εκεί !

Επαγγελματίες φωτογράφοι θα καλύψουν την δράση εντός πίστας αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα πίτς ενώ θα υπάρξει βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης που θα περιέχει και εναέρια πλάνα.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μοτοσυκλέτας με παραλαβή και παράδοση στον χώρο του συμμετέχοντα και δυνατότητα μεταφοράς τόσο του ιδίου όσο και φίλων ,συνοδών και μηχανικών με πούλμαν της οργάνωσης έτσι ώστε το διήμερο να μετατραπεί σε μια ξεκούραστη και απροβλημάτιστη εκδρομή. Όσο για το θέμα των ξενοδοχείων υπάρχουν δύο πακέτα προσφορών (οικονομικό και πολυτελείας).

Στο μεσημεριανό διάλλειμα θα υπάρξει προβολή των δοκιμαστικών των αγώνων ΜotoGP από την COTA των ΗΠΑ και στα δύο καφέ της πίστας.

Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε στο 6972233094 ή στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr

Επόμενο άρθρο »

Αποκλειστικό: Στο Kyalami με Pirelli

« Προηγούμενο άρθρο

Παγκόσμια Παρουσίαση PIRELLI DIABLO ROSSO CORSA II

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Το περιοδικό μας
Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ 4 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩ SPOILER ΤΗΣ DUCATI;
  • 1. ΝΑΙ
  • 2. ΟΧΙ
  • 3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ / ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ