• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έξαλλος ο Vito Ippolito
Ο Marquez επιθετικός, ο Rossi υπερβολικός!
Νέα 11/04/2018 - 10:56

Ο Πρόεδρος της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας χαίρει την εκτίμηση πολλών και ήταν κι αυτός θεατής των όσων διαδραματίστηκαν στην Αργεντινή.

 

Όπως και ο Ezpeleta, ο CEO της Dorna, ο Vito Ippolito θέλησε να πάρει θέση άμεσα για το περιστατικό ανάμεσα σε Marquez και Rossi.

 

Ο ίδιος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τα όσα έγιναν, αλλά και με τα όσα ακούστηκαν μετά το τέλος του Αγώνα και λέει τη γνώμη του ξεκάθαρα.

 

«Είμαι έξαλλος... δεν θέλω να επαναληφθεί ένα 2015! Όλ’ αυτά δεν έχουν κάνει καλό ούτε στο άθλημά μας, ούτε σε δυο Πρωταθλητές όπως ο Rossi και ο Marquez».

 

Όπως και ο Giacomo Agostini, έτσι και ο Vito Ippolito τονίζει ότι ο Marquez ήταν επιθετικός στην οδήγησή του, αλλά και ο Rossi υπερβολικός στα σχόλιά του.

 

Κι όπως υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της FIM, τα λόγια του Valentino έχουν μεγάλη απήχηση και έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο άθλημα.

 

«Ο Marc δεν σημαδεύει τα πόδια των αντιπάλων του. Είναι όμως αλήθεια ότι είναι επιθετικός και μερικές φορές περισσότερο απ’ ότι πρέπει και πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί».

 

«Από την άλλη, ο Valentino ήταν υπερβολικός στις δηλώσεις του. Έχει μεγάλη απήχηση στους οπαδούς και τα λόγια του είναι αρνητικά για το άθλημά μας».

 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ippolito «τραβάει το αυτί» τόσο του Marquez, όσο και του Rossi.

 

Να σημειωθεί ότι ο Ezpeleta θέλει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι και να μιλήσει με τους δυο αναβάτες και η παρουσία του Ippolito θα ήταν επίσης καθοριστική.

Επόμενο άρθρο »

Συνάντηση Ezpeleta με Rossi-Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dani εγχειρίστηκε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα